BCR Asigurari a inregistrat profit brut de 11 milioane de lei in 2011

BCR Asigurari a inregistrat in primele noua luni ale anului 2011 un profit brut in valoare de 11 milioane lei, conform standardelor IFRS, potrivit unui comunicat de presa.

Conform datelor neauditate, in primele noua luni ale anului 2011, BCR Asigurari a inregistrat un volum al primelor brute subscrise de peste 345 milioane lei, intr-o usoara crestere (0.89%) fata de aceeasi perioada a anului 2010 (342 milioane lei).
Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la asigurarile CASCO s-a inregistrat o crestere de la 131,7 milioane lei, la 163,4 milioane lei, reprezentand un procent de aproximativ 24%.

Mihail Tecau, Presedinte al Directoratului BCR Asigurari, a declarat: "in primele noua luni ale anului 2011, rezultatele financiare obtinute intr-un climat dificil pentru piata asigurarilor generale din tara noastra, dovedesc inca o data ca suntem o companie stabila cu un management eficient. Aceste rezultate ne confirma faptul ca obiectivele propuse privind profitabilitatea pentru anul 2011 pot fi realizate. Dorim sa pastram un nivel ridicat in calitatea serviciilor de despagubire si sa confirmam asteptarile clientilor nostri."