BCR acorda, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna,un bonus de 3% pentru detinatorii de carduri de debit

Banca Comerciala Romana (BCR) acorda, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, un bonus de 3% utilizatorilor de carduri de debit in lei BCR Maestro, BCR Visa Clasic si BCR Visa Electron pentru platile efectuate cu card la cumpararea de bunuri si servicii de la un numar de 30 comerciantii din reteaua BCR.

Campania “Castigi 3% de Sarbatori” se adreseaza tuturor detinatorilor de carduri de debit in lei BCR Maestro, BCR Visa Clasic si BCR Visa Electron care efectueaza plati in valoare cumulata lunar de cel putin un milion de lei.

Conturile utilizatorilor de carduri se vor credita cu contravaloarea bonusului, in prima decada a lunii urmatoare celei in care s-au efectuat tranzactiile. Aceasta facilitate, de acordare a discountului, este valabila pina la 15 Ianuarie 2005.

Banca nu percepe comision pentru efectuarea de plati prin intermediul cardului.

Detinatorii de carduri de debit in lei BCR Maestro, BCR Visa Clasic si BCR Visa Electron au la dispozitie punctele de desfacere a 30 de mari comercianti, partenere BCR in cadrul acestei campanii (magazine, restaurante, benzinarii, etc.) la care pot plati utilizind cardul pentru bunurile si serviciile achizitionate.

Clientii BCR, posesori de carduri BCR Maestro, BCR Visa Clasic si BCR Visa Electron, beneficiaza si de posibilitatea platii facturilor de la ATM, reancarcarea cartelelor Connex, precum si de Mobile Banking.

BCR este lider pe piata cardurilor si are, in prezent, aproape 1,6 milioane de carduri active. Banca ofera clientilor, persoane fizice si juridice, un numar de 13 tipuri de carduri, de debit si de credit, cu utilizare in tara si/sau strainatate, avind conturi in lei sau valute liber convertibile.

Banca are, in prezent, un numar de aproape 850 de ATM functionale si peste 4.000 de terminale electronice (POS) instalate exclusiv la comercianti.

Comerciantii inclusi in campanie sunt: TAROM, Mobexpert Pipera, Altex, Romstal Impex SRL, Rompetrol, Shell Romania, Jolidon Cluj, Brico Store, Steilman Bukarest SRL, I D Sarierri SRL, Staff Collection SRL, Graftex SRL (Bigotti), Valrom Industrie SRL, Restaurant Casa Vernescu, Paneuro Trading SRL, New Welcome Com Tour SRL, Real Turism SRL, Eva Impex SRL, Interexpo SRL (Magazinul Domo), Romcare SRL, Novo Euro Transcom, Quasar SRL, Romfish SRL, Alcomsib SA, Alimentara Dambovita SA, Vitacom Electronic SRL, Zass Proteus SRL, Librariile Humanitas, Bravo Grup 95, Artima SRL.