BCR a lansat depozitul MaxiPlus pentru persoane fizice

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat pentru clientii sai persoane fizice un nou depozit in lei pe 2 ani cu dobanda fixa de 14% la scadenta - MaxiPlus.
“Evolutiile recente ale pietei bancare arata ca romanii au redevenit preocupati sa economiseasca.

Acest lucru este un semnal bun pentru o tara care are una dintre cele mai scazute rate de economisire si care, in contextul international actual, trebuie sa-si revizuiasca modelul de crestere. BCR vine, astfel, in intampinarea lor cu o oferta deosebita - depozit pe 24 de luni, dobanda fixa de 14% la scadenta, fara comision de retragere. În plus, daca clientii doresc sa isi retraga banii inainte e termen beneficiaza de dobanzi extreme de atractive”, a declarant Catalina Nicoleta Zincenco, Șef Departament in cadrul Directiei de Management al Produselor Retail din cadrul BCR.

Mai mult, pentru depozitele constituite prin intermediul serviciului de canale alternative BCR dobanda ajunge la 14,5% la scadenta.
Depozitul MaxiPlus nu are o suma minima de deschidere iar la scadenta, sau oricand dupa aceasta data clientii NU platesc comision de retragere numerar.

In cazul in care clientii lichideaza depozitul inainte de data scadentei, banca bonifica urmatoarele dobanzi pentru perioada de detinere a depozitului:
- pana la 6 luni: 3% pe an
6 - 12 luni: 4% pe an
12 - 18 luni: 5% pe an
18 - 24 luni, exclusiv data scadentei: 6% pe an

Citeste integral: www.banisiafaceri.ro 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro