BCR a incheiat un protocol de colaborare cu Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania

Banca Comerciala Romana (BCR) si Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania – Filiala Muntenia 1 (Bucuresti si judetele limitrofe) au incheiat un protocol de colaborare privind acordarea de credite membrilor asociatiei.

BCR continua astfel dezvoltarea relatiilor de parteneriat extins stabilite cu medici, cabinete medicale individuale si societati comerciale cu raspundere limitata, ceea ce asigura pentru pacienti beneficiul unor servicii medicale la standarde de calitate europene.

In egala masura, BCR pune la dispozitia pacientilor acestora, mai multe tipuri de credite, cu ajutorul carora isi pot achita contravaloarea serviciilor medicale de care beneficiaza.

BCR va pune la dispozitia stomatologilor intreaga gama de produse si servicii, de la acordarea de credite pentru cumpararea, amenajarea sau dotarea cabinetelor medicale cu echipmanetele de lucru necesare, credite pentru desfasurarea activitatii curente, pentru participarea la cursuri de specializare sau pentru achizitionarea de autoturisme noi si rulate, pana la eliberarea de carduri de debit si de credit.

De asemenea, banca va acorda consultanta pentru plasarea economiilor oferind produse de economisire cu un randament cat mai ridicat si va facilita incheierea de conventii pentru plata diverselor servicii direct de la ATM, in baza conventiilor pe care BCR le are cu diversi furnizori de bunuri si servicii din intreaga tara.

BCR ofera posesorilor de carduri emise de banca o serie de servicii asociate intre care plata unor facturi si rambursarea ratelor creditului de la ATM, Mobile banking pe baza de mesaje SMS, tranzactii WAP si SMS (tehnologie 3G) si, totodata, tranzactii in conditii de securitate maxima a cardurilor BCR pe Internet. BCR a incheiat, pina in prezent, peste 100 de conventii de plata a facturilor cu diversi agenti economici furnizori de bunuri si servicii din intreaga tara.

Banca are, in prezent, un numar de aproape 850 de ATM functionale si peste 4.000 de terminale electronice (POS) instalate exclusiv la comercianti.