BCR a deschis in luna noiembrie 9 unitati bancare

Banca Comerciala Romana (BCR) a pus la dispozitia clientilor, in noiembrie, inca 9 unitati bancare deschise in judetele Constanta, Salaj, Suceava, Sibiu, Arges, Galati si Vrancea. Astfel, reteaua bancii are, in prezent, 359 de sucursale si agentii.

“Strategia BCR de a dezvolta canalele multiple de distributie a produselor si serviciilor bancare se bucura de mult succes, deoarece am dezvoltat fiecare canal intr-un mod inovator, in concordanta cu preferintele clientilor nostri. Unitatea bancara ramane canalul preferat in Romania, iar prin deschiderea acestor noi unitati, BCR a dovedit inca o data ca este cu adevarat in slujba clientilor sai, rerspectand dorintele acestora si deschizand sucursale si agentii in zone unde sistemul bancar nu a patruns inca”, a declarat Natalita Hurduc, Vicepresedinte Executiv al BCR.

Cele 9 agentii nou infiintate confirma avantajele oferite de conceptul de unitate a Grupului BCR axata pe satisfacerea cerintelor populatiei. Unitatile bancare au o structura functionala moderna dedicata in special populatiei, ce reflecta noua deschidere a BCR, care imbina cu succes flexibilitatea cu prudenta bancara, totul in avantajul clientilor.

“BCR ramane fidela politicii sale de a fi cât mai aproape de clienti, de a veni in intâmpinarea cerintelor acestora prin oferirea unei game de produse si servicii cat mai complete, dar si prin dezvoltarea retelei de unitati. Obiectivul nostru principal este sa respectam preferinta clientilor actuali si potentiali privind accesibilitatea la produsele si serviciile bancare, sa ne consolidam pozitia de cea mai puternica si apreciata banca din Romania, la care fiecare persoana are acces si gaseste solutia potrivita”, a adaugat Natalita Hurduc.

In Judetul Constanta a fost deschisa “Agentia Litoral” care este situata pe B-dul. Aurel Vlaicu, Nr. 99, Bl. AV2. Agentia este cea de-a 5-a unitate din Municipiul Constanta si a 11-a din judet.

“Agentia Dumbrava” este situata in Municipiul Zalau pe Str. Dumbrava, Nr. 64, Bl. D25, Ap. 17/a, Parter. Agentia este cea de-a 3-a unitate din Municipiul Zalau si a 8-a din Judetul Salaj.

“Agentia Obcini” este situata in Municipiul Suceava pe Calea Obcinilor, Nr. 13, Bl. T-47, Parter. De asemenea, a fost inaugurata “Agentia Burdujeni” care este situata pe Calea Unirii, Nr. 39, Bl. 92, Sc. G, Parter. Numarul unitatilor BCR din Municipiul Suceava a ajuns la 4 iar la nivelul jutetului banca are 13 unitati.

“Agentia Vasile Aron” din Sibiu pe Str. Semaforului, Nr. 14, Parter. Tot in Sibiu a fost deschisa si “Agentia Progres” situata pe Str. Bihorului, Bl. 15, Parter. Astfel, in Municipiul Sibiu exista 6 unitati BCR iar la nivelul judetului 10.

“Agentia Mioveni” este situata in orasul Mioveni pe B-dul. Dacia, Nr. 99, Bl. P3A, Parter. Agentia este cea de-a 7-a unitate BCR din Judetul Arges.

„Agentia Micro 40” din Municipiul Galati este situata pe Str. Henri Coanda, Nr. 15, Bl. J12, Parter. Agentia este cea de-a 6-a unitate BCR din Municipiul Galati si a 9-a unitate operativa din judet.

„Agentia Piata Moldovei” din Municipiul Focsani este situata pe Str. Piata Independentei, Nr. 1, Bl. 9, Parter. Agentia este cea de-a 3-a unitate BCR din Municipiul Focsani si a 5-a unitate operativa din Judetul Vrancea.

Noile unitati bancare ofera intreaga gama de produse si servicii a BCR destinate in principal clientilor persoane fizice: conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, carduri, e_BCR, etc. Totodata, noile unitati dispun de un ghiseu de schimb valutar si de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM). (BCR)