BCR a deschis 5 noi unitati bancare, ajungand la cota 305

Banca Comerciala Romana (BCR) a pus la dispozitia clientilor, in primele 10 zile ale lunii noiembrie 2004, inca 5 noi unitati bancare in judetele Giurgiu, Mures, Maramures, Botosani si Valcea. Astfel, reteaua bancii are, in prezent, 305 sucursale si agentii.

Cele 5 agentii ale BCR confirma avantajele oferite de conceptul de unitate a Grupului BCR axata pe satisfacerea cerintelor populatiei. Noile unitati bancare au o structura functionala moderna, ce reflecta noua deschidere a BCR, care imbina cu succes flexibilitatea cu prudenta bancara, totul in avantajul clientilor, dedicat in special populatiei.

Grupul BCR raspunde in acest fel numeroaselor solicitari primite din partea clientilor sai, noile unitati bancare demonstrand inca o data ca BCR ramane fidela politicii sale de a fi cât mai aproape de clienti, de a veni in intâmpinarea cerintelor acestora atat prin largirea ofertei de produse cât si prin dezvoltarea retelei de unitati.

“Agentia Tineretului” este situata pe Str. Bucuresti, Bloc 45/4D, parter. Agentia este cea de-a 2-a unitate BCR din din Municipiul Giurgiu si a 5-a unitate operativa din Judetul Giurgiu, de ale caror servicii beneficiaza aproape 30.000 de clienti.

„Agentia Tudor” din Municipiul Targu Mures este situata pe B-dul 1 Decembrie 1918, Nr.180. Agentia este cea de-a 3-a unitate BCR din din Municipiul Targu Mures si a 9-a unitate operativa din Judetul Mures, de ale caror servicii beneficiaza circa 100.000 de clienti.

„Agentia Mara” din Municipiul Baia Mare este situata pe B-dul Unirii, Nr. I/17. Agentia este cea de-a 2-a unitate BCR din din Municipiul Baia Mare si a 7-a unitate operativa din Judetul Maramures, de ale caror servicii beneficiaza aproximativ 65.000 de clienti.

„Agentia Primaverii” din Municipiul Botosani este situata pe Str. Primaverii, Nr. 16, parter. Agentia este cea de-a 2-a unitate BCR din din Municipiul Botosani si a 8-a unitate operativa din Judetul Botosani, de ale caror servicii beneficiaza 60.000 de clienti.

„Agentia Ostroveni” din Municipiul Ramnicu Valcea este situata pe Str. Luceafarului, Nr. 10, Bl. A16, parter. Agentia este cea de-a 2-a unitate BCR din din Municipiul Ramnicu Valcea si a 5-a unitate operativa din Judetul Valcea, de ale caror servicii beneficiaza aproape 50.000 de clienti.

Noile unitati bancare ofera intreaga gama de produse si servicii a BCR: conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, carduri, e_BCR, etc. Totodata, noile unitati dispun de un ghiseu de schimb valutar si de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM).