BCR a acordat bonusuri de aproape 6 milioane EUR clientilor posesori de carduri

 Banca Comerciala Româna (BCR) a recompensat la cu peste 2,1 milioane lei clientii care au efectuat tranzactii cu cardurile bancii in perioada 19 octombrie 2011 – 22 ianuarie 2012. Banii au fost virati in conturile clientilor pe data de 20.02.2012.

“Anul trecut am inregistrat o crestere foarte puternica a tranzactiilor cu carduri la comercianti. Scopul programului este incurajarea folosirii cardului ca mijloc de plata direct, iar rezultatele se observa in cresterea cu 30% atat a numarului cat si a volumului de tranzactii efectuate la comercianti in anul 2011 comparativ cu 2010. Avem un numar de peste 250 de clienti care au incasat bonusuri mai mari de 200 de lei, aferent perioadei ultimului trimestru din anul trecut”, a declarat Ahu Atay, director al Diviziei Carduri din cadrul BCR.

Zambet BCR este vedeta acestui trimestru, cardurile de acest tip reprezentand un procent de 20% din totalul numarului de carduri de debit recompensate. Acest fapt subliniaza gradul ridicat de utilizare al cardului de debit multifunctional emis de BCR ce ofera simultan aplicatia incorporata pentru transport in comun RATB si Metrorex, posibilitate de plata contactless si program de loialitate personalizat conform obiceiurilor de plata zilnice. Utilizand Zambet BCR clientul primeste 1% cand plateste la supermarket sau utilitatile, 2% cand cumpara haine/pantofi, 3% la cinema, restaurant, 5% bonus pentru toate reincarcarile de transport si chiar 10% daca plateste cu acesta intrarea la muzeele din Bucuresti.

Mai multe detalii pe InfoBancar.ro – click aici