BCR 300 – BCR are 300 de sucursale si agentii

Banca Comerciala Romana (BCR) deschide, vineri 29 octombrie, unitatea cu numarul 300 – Agentia BCR Mall Plaza situata in complexul comercial Plaza Romania din cartierul Drumul Taberei.

Noua unitate bancara cu servicii integrate este cea de-a 7-a unitate operativa BCR din Sectorul 6 si a 48-a din Bucuresti si Judetul Ilfov.

Grupul BCR raspunde astfel numeroaselor solicitari primite din partea bucurestenilor care au nevoie de servicii bancare de calitate, intr-o gama cat mai larga si la costuri rezonabile.

„BCR vine in intampinarea nevoilor clientilor sai carora le ofera servicii romanesti de nivel european. BCR Mall Plaza confirma avantajele oferite de conceptul de unitate a Grupului BCR axata pe satisfacerea cerintelor populatiei. BCR este cu adevarat partenerul de langa casa ta, prietenul care te cunoaste, te intelege si te poate sustine in planurile tale de viitor”, a declarat Natalita Hurduc, vicepresedinte executiv BCR.

Agentia BCR Mall Plaza are o structura functionala moderna, ce reflecta noua deschidere a BCR, care imbina cu succes flexibilitatea cu prudenta bancara, totul in avantajul clientilor.

Clientii noii unitati vor beneficia de avantajele oferite de colaborarea cu o echipa tanara de profesionisti bancari. Dinamismul acestora, completat de experienta managementului Sucursalei Municipiului Bucuresti, creeaza cadrul perfect pentru dezvoltarea si in aceasta unitate, a unui parteneriat de afaceri durabil cu clientii bancii.

La BCR Mall Plaza clientii pot beneficia de intreaga gama de produse si servicii a BCR: conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, carduri, serviciul de transfer rapid de bani MoneyGram, etc. Totodata, noua unitate dispune de un ghiseu de schimb valutar, de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM), precum si de un Automat de Schimb Valutar (ASV). De asemenea, in incinta noului complex comercial Plaza Romania vor mai fi amplasate un ASV si inca doua ATM-uri.

Conducerea BCR Mall Plaza a pregatit si o oferta speciala cu prilejul deschiderii unitatii. Astfel, primii 10 clienti care vor efectua operatiuni in noua unitate vor primi un card BCR Visa Electron, alimentat cu cate 1.000.000 lei fiecare.

Programul de lucru cu publicul este: Luni – Duminica: 10.00 – 22.00.

BCR se afla, in prezent, in plin proces de implementare a noului concept de sucursala si care vizeaza indeosebi reamenajarea spatiului interior al unitatilor destinat deservirii clientilor persoane fizice. Astfel, acest proces a fost finalizat in circa 130 de unitati BCR, urmand ca pana la sfarsitul anului sa mai fie reamenajate inca 70 de unitati.

BCR pune un accent deosebit pe serviciile catre populatie, pentru care deschide unitati in toate orasele tarii. Astfel, daca in 2003 au fost deschise aproape 10 noi unitati, in 2004 au fost inaugurate, pana in prezent, 15 sucursale si agentii BCR urmand ca pana la sfarsitul anului reteaua bancii sa mai creasca cu alte 15 de unitati.

In acest an BCR a deschis unitati in judete precum Cluj, Bistrita Nasaud, Arges, Brasov, Arad, Bihor, Giurgiu, Mures si binenteles Municipiul Bucuresti iar pana la sfirsitul anului vor fi inaugurate alte sucursale si agentii in judetele Tulcea, Timis, Galati, Valcea, Maramures, Botosani, Iasi, Ialomita, Buzau, Bacau, Dambovita, Salaj si Bucuresti.

Pentru informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite de BCR, populatia poate apela numarul de telefon al INFO BCR – 0801.0801.227, (0801 0801 BCR), taxabil la tarif de convorbiri locale, indiferent de locul din tara de unde este apelat. Numarul poate fi apelat in reteaua ROMTELECOM. Seviciul INFO BCR functioneaza de luni pana vineri intre 8:00 – 20:00 si sambata intre 8:00 – 12:30.