Bateria pentru camion – ce particularitati este important sa avem in vedere atunci cand o achizitionam?

Indiferent ca vorbim despre autovehiculele noi sau despre cele mai putin noi, un lucru este absolut cert si anume faptul ca acestea au nevoie de performante cat mai ridicate si desigur de fiabilitate. Acest lucru nu exclude absolut niciun tip de autovehicul, astfel ca, indiferent ca vorbim despre masinile personale sau despre cele destinate transporturilor, in ambele situatii ne dorim ca masinile sa ofere cele mai bune performante. Bateria auto spre exemplu este o componenta care are o importanta majora in ceea ce priveste buna functionare a unui autovehicul, astfel ca este esential sa ii acordam o atentie mai deosebita atunci cand vine vorba despre achizitie si despre modalitatea de intretinere. Atunci cand administrezi o flota de camioane, acest lucru poate deveni foarte migalos si obositor, fapt pentru care este important sa incercam intotdeauna sa ne raportam la cateva particularitati generale atunci cand achizitionam astfel de produse auto, precum si alte accesorii pentru camioane care se pot achizitiona de la https://www.camioane-autoexpress.ro/accesorii/.

Bateriile pentru camioane nu mai reprezinta astazi nici pe departe o raritate avand in vedere ca le putem regasi cu mare usurinta, mai ales in cadrul magazinelor online de profil, precum este si Acu-shop.ro. Aceste baterii pentru camioane trebuie in mod cert sa dispuna de o calitate si o fiabilitate exceptionala, astfel ca locul din care le achizitonezi este de asemenea un aspect demn de avut in vedere.

Iata asadar cateva lucruri pe care ar trebui sa le avem intotdeauna in vedere atunci cand ne dorim sa alegem baterii de calitate, care sa ofere o functionalitate deosebita masinilor.

Compatibilitatea bateriei, un criteriu de selectie de baza.

Alegerea unei baterii pentru camion sau pentru orice alt tip de autovehicul, trebuie in mod cert sa se faca in functie de un aspect deosebit de important si anume in functie de compatibilitatea bateriei cu masina. Cu alte cuvinte, o baterie poate intruni toate standardele calitative impuse, insa daca aceasta nu este compatibila cu masina in cauza, toate aceste lucruri sunt de prisos. Asadar, inainte de a achizitiona o anumita baterie pentru camioane doar pentru ca apartine unui anumit brand, este mai mult recomandat sa te asiguri ca aceasta se pliaza perfect pe necesitatile masinii tale. In situatia in care nu cunosti cu exactitate particularitatile bateriei de care are nevoie masina ta, vei gasi aceasta informatie importanta in cartea tehnica a masinii.

Tensiunea Bateriei.

De indata ce ai stabilit gradul de compatibilitate al bateriei cu masina, o alta particularitate foarte importanta pe care trebuie sa o iei in calcul este tensiunea bateriei. In cazul masinilor mici, este recomandat sa alegem o baterie care are 12V. Situatia insa se schimba in cazul masinilor mari, acestea necesitand o tensiune mai mare, astfel ca va trebui sa alegi o baterie de 24V.

Curentul de descarcare la rece.

In fond, acest lucru reprezinta curentul pe care o baterie noua, complet incarcata, poate sa il furnizeze in mod continuu timp de 10 secunde si sa asigure simultan la o temperatura de -18 grade o tensiune de minim 7,5V.

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro