Barber Store prezintă în exclusivitate noul brand de produse L3VEL3

Anul 2022 a început cu vești bune: produsele profesionale de hair style, înfrumusețare și grooming ale celebrului brand American L3VEL3 vor fi importate și distribuite în România, exclusiv de Barber Store!

Barber Store a devenit rapid furnizorul principal de produse pentru frizerii, saloane de barbering și coafură din România! Succesul lor se datorează faptului că se reinventează mereu, aduc produse noi, semnează contracte exclusiviste și invetesc în imaginea lor.

Ultimul brand cu care Barber Store, administrat de Cristi Bostan, au semnat colaborarea exclusivistă este L3VEL3. Este un celebru brand american de produse profesionale pentru saloane de frizerie, barber-shop-uri sau de hair-style, distribuite în cele mai celebre țări din lume! Brandul L3VEL3 se diferențiază printr-un nivel foarte ridicat al calității, eficienței și rezistenței, cu un design modern și practic. În plus, sunt inovative și se prezintă sub diferite culori îndrăznețe.

Produsele au ajuns în depozitele din România la sfârșitul anului trecut și în prezent pot fi comandate online pe Barber-Store.ro! Așa cum v-a obișnuit Barber Store, le găsiți la cele mai bune prețuri. Super avantajul este că nu mai așteptați să fie livrate de peste Ocean și nu mai plătiți taxe vamale și de livrare. Le puteți testa oricând doriți, realizând o comandă pe site sau cumpărându-le direct din locațiile fizice - București sau Timișoara.

Care sunt produsele L3VEL3 pe care le puteți achiziționa de pe site-ul BarberStore.ro?

Pe site sunt listate următoarele categorii de produse dedicate saloanelor de de hair style, înfrumusețare și barbering:

  • produsele pentru styling: cremă de păr, gel de păr, ceară de păr, pudră de volum, creioane pentru hair design;
  • produse pentru curățare și îngrijire a părului: șampon, balsam
  • produse pentru barbering: geluri de ras, after shave;
  • ustensile pentru barbering: briciuri din oțel inoxidabil;
  • accesorii și consumabile: gulere de hârtie, pulverizatoare, perii profesionale, piepteni, pămătufuri, pelerine frizerie/coafor;
  • produse dermatocosmetice pentru orice tip de ten: scrub, mască pentru puncte negre;
  • produse dezinfectante de înaltă calitate: spray-uri de curățat pentru mașinile de tuns/ras, ustensile pentru dezinfecție.

Produsele L3VEL3 pot fi cumpărate și de persoane fizice, de bărbați care doresc să fie mereu aranjați și care se îngrijesc în confortul propriei case. În același timp, pot fi dăruite cadou cu diferite ocazii.

Promoție de lansare a produselor L3VEL3

În perioada 17-31 ianuarie 2022 puteți achiziționa orice produs L3VEL3 la prețuri speciale de lansare, cu un discount de 20 %. Profită de această perioadă de reduceri și dotează-ți salonul sau frizeria cu cele mai bune produse de pe BarberStore.ro!

Produsele se pot achiziționa și în rate (12 rate fără dobândă), prin intermediului sistemului de plăți online cu carduri de cumpărături de la diferite bănci.

Lansare excepțională

Surprizele nu se opresc aici! Barber Store ne anunță că va organiza în următoarea perioadă un eveniment de mare amploare, pentru a lansa oficial această inedită colaborare. Invitații principali vor veni special din Los Angeles pentru acest eveniment. Ei sunt celebrii Jay Nouri, fondator și CEO L3VEL3, împreună cu A-Rod, co-fondatorul companiei. Vor susține demonstrații de hair styling inedite, de utilizare eficientă a produselor pe care le reprezintă și vor împărtăși din vasta lor experiență!

Pentru noutățile din domeniul barbering și hair-style stați cu ochii pe BarberStore.ro!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Barber Store prezintă în exclusivitate noul brand de produse L3VEL3

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro