Barbatii vorbesc la telefon mai mult decat femeile

Se pare ca barbatii au facut schimb cu femeile in ceea ce priveste timpul folosit pentru a vorbi la telefon, informeaza Daily Mail.
Acestia folosesc in medie mai mult nu doar telefonul mobil dar si telefonul fix de acasa.
Timpul pe care il petrec barbatii la telefon, in medie, pe zi, este de 32 de minute in comparatie cu 22 de minute cat vorbeau in urma cu 5 ani.
Femeile pe de alta parte, petrec in medie 26 de minute pe zi la telefon in timp ce acum 5 ani, petreceau 35 de minute.
Schimbarile nu au survenit insa deoarece femeile au mai putin chef de vorbit ci din cauza ca prefera e-mail-ul sau mesajele text, conform studiului realizat pe 3500 de adulti.
Aproape o treime dintre barbati au declarat ca sportul este subiectul preferat de discutie, urmat de misterele femeii in proportie de 22% si misterele banilor in procent de 20%.
O treime dintre femei au spus ca vorbesc la telefon cel mai mult despre barbati. Pe locul doi s-au situat discutiile despre ce sa poarte si ce nu.
Studiul a fost realizat de compania cardului Nectar (un card care acumuleaza puncte in functie de diverse servicii la care apelezi si produse pe care le achizitionezi) si firma de telecomunicatii Talk Talk.
In cadrul studiului scotienii au iesit cei mai vorbareti, 62% dintre adulti petrecand mai mult de 30 de minute pe zi vorbin la telefon.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro