Bar Master Competition – Etapa Dobrogea

Revista Food & Bar Magazine a iniţiat în luna iulie Bar Master Competition, eveniment dedicat barmanilor români. A doua etapă a concursului va avea loc pe terasa locaţiei Tan Tan din Mamaia, în ziua de miercuri, 23 august a.c., începând cu ora 20.00.

Bar Master Competition este o competiţie naţională de barmani, în sistem ligă, care include cinci etape, desfăşurate în Bucureşti (Muntenia), Mamaia (Dobrogea), Timişoara (Banat), Cluj (Transilvania) şi Iaşi (Moldova); finala va avea loc la Bucureşti, în luna decembrie. Cele cinci premii de etapă sunt cuprinse între 50 şi 400 de euro, iar cele din finală între 100 şi 1500 de euro.
Probele de concurs pentru a doua etapă sunt: Speed service şi Working & exhibition flair. Înscrierile se pot face accesând site-ul www.foodandbar.ro, unde sunt disponibile toate informaţiile despre această competiţie. Barmanii pot obţine detalii suplimentare şi la telefoanele 0723 334 931 sau 0729 880 042.
Partenerii Bar Master Competition sunt brand-urile Pepsi X, De Kuyper şi Drambuie. Concursul este supervizat de Exquisite Bar Solutions.
Food & Bar Magazine este o revistă business-to-business dedicată managerilor şi specialiştilor din sectorul horeca. Apărută în aprilie 2005, publicaţia s-a impus pe piaţa media ca revista tendinţelor în restaurante şi baruri.
Business Publishing Group editează publicaţiile specializate Piaţa – revista bunurilor de larg consum, Food & Bar Magazine – revista tendinţelor în restaurante şi baruri, Pharma Business – revista de marketing şi management farmaceutic şi medical. (Revista Food & Bar Magazine)