BankingNews o sursa completa de informatii financiar-bancare

Multi Media Net a lansat pe 16 ianuarie 2006 cel mai complet portal de informaţii financiar-bancare www.bankingnews.ro. Site-ul este structurat pe trei componente distincte, toate având acelaşi rol: informarea exactă a publicului larg cu privire la produsele şi serviciile financiar-bancare disponibile pe piaţa românească.
Funcţia de informare a BankingNews este dată de partea editorială a site-ului, care cuprinde zilnic stiri, analize şi opinii referitoare la activitatea tuturor operatorilor de pe piaţa bancară, de leasing şi de asigurări din ţara noastră. Această componentă a site-ului cuprinde pe lângă articolele proprii rubrica „Presa sub lupă”, care monitorizează zilnic presa scrisă, furnizând cele mai importante informaţii financiar-bancare apărute în presa scrisă. BankingNews vă prezintă săptămânal un interviu cu un reprezentant al unei bănci sau al unei societăţi de asigurări/leasing sau un factor de decizie din domeniul de profil. „Dosarul săptămânii” este o altă rubrică deosebit de interesantă care analizează în amănunt un eveniment important, un operator de piaţa financiar-bancară sau un produs/serviciu de succes.
Cea de-a doua componentă a portalului are un caracter utilitar, fiind reprezentată de o serie de aplicaţii prin intermediul cărora se pot converti monede (lei, euro sau dolari) şi se poate calcula rapid profitul obţinut dintr-un depozit bancar. Mai mult, BankingNews oferă zilnic vizitatorilor săi posibilitatea de a afla cursurile valutare disponibile la principalele bănci comerciale, calculând cele mai bune cursuri leu/euro şi leu/dolar disponibile pe piaţa bancară.
Ultima componentă a site-ului are funcţia de consiliere a potenţialilor clienţi bancari şi este reprezentată de o bază de date completă şi bine-structurată cu toate produsele şi serviciile de pe piaţa bancară.
“Am considerat oportună apariţia unui spaţiu virtual care să răspundă tuturor nevoilor clienţilor din domeniul financiar-bancar. Site-ul www.bankingnews.ro este deosebit de util pentru toţi cei care vor să găsească rapid şi eficient produsele şi serviciile de care au nevoie. Încercăm astfel să venim în întâmpinarea nevoilor cititorilor noştri, oferindu-le cele mai bune informaţii financiar-bancare şi câteva elemente cu caracter utilitar, cu menirea de a uşura procesul de căutare a unui produs sau serviciu de profil”, a declarat Alexandru Stroe, redactor-şef la publicaţia electronică BankingNews.