Bank Leumi Romania se alatura programului Prima Casa

Bank Leumi Romania si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) au semnat un protocol de participare a institutiei de credit la etapa a IV-a a programului Prima Casa, relateaza Mediafax.
Banca va acorda credite in limita unui plafon de 7,2 milioane euro, finantand atat cumpararea de locuinte finalizate sau in constructie, cat si achizitia de imobile care urmeaza sa fie construite.

"Succesul pe care l-am avut in etapele anterioare ale Programului "Prima Casa" ne-a determinat sa luam decizia de a intra si in Programul "Prima Casa 4". Acest produs este, pentru persoanele eligibile, cea mai buna optiune pentru achizitionarea sau construirea unei locuinte, cu atat mai mult cu cat comisioanele noastre sunt zero, iar dobanzile sunt astfel calculate incat sa sprijinim cat mai bine accesarea fara probleme a unui imprumut", a declarat Alin Alupei, Director Divizia Retail si Private Banking, Bank Leumi Romania.

Conditiile de acordare a imprumuturilor raman neschimbate fata de etapele precedente ale programului. Astfel, pentru imprumuturile in lei, dobanda va fi egala cu ROBOR la trei luni + 2,45% (marja bancii), iar pentru cele in valuta, dobanda va fi de EURIBOR la trei luni + 3,95%, se arata intr-un comunicat al bancii. Valoarea comisionului cuvenit FNCGIMM este de 0,49%/an.

Citeste integral: www.banipentrucase.ro