Banel ingroapa Steaua

Steaua nu si-a dat nici o sansa impotriva celor de la Poli Iasi. Inca din minutul trei, Banel Nicolita a reusit sa-l invinga pe Zapata cu un sut senzational, reusind astfel cel de-al doilea autogol. Din nefericire pentru stelist, de aceasta data nu a mai beneficiat de consolarile unui nume greu din fotbalul mondial cum i s-a intamplat in meciul din Cupa Campionilor cu Real Madrid cand l-a avut alaturi pe David Beckham. Atunci starul englez l-a batut prieteneste pe spate si i-a dat puterea sa mearga mai departe.
Demoralizat, Banel si-a impus starea de spirit colegilor de echipa care nu au reusit sa obtina cele trei puncte puse in joc, capituland in fata modestei echipe iesene cu scorul 2-1. Prin infrangerea suferita duminica seara, Steaua se indeparteaza si mai mult de lider, iar castigarea campionatului devine un obiectiv imposibil de indeplinit.
In aceasta editie a Ligii I echipele din Bucuresti si-au pierdut suprematia. Incep sa se impuna cele din provincie. Doar Rapidul mai rezista pe primele locuri in timp ce Steaua si Dinamo se transforma incet in echipe de mijlocul clasamentului. Sa fie oare din cauza eliminarii "aranjamentelor strategice"?

Dan Aldulescu

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro