Banca UniCredit Romania a redus dobanzile la creditele ipotecare si imobiliare

Banca UniCredit Romania a redus dobânzile pentru creditele ipotecare şi imobiliare destinate persoanelor fizice şi a mărit până la 25 de ani perioada de rambursare a acestor credite. Prin intermediul băncii UniCredit Romania persoanele fizice au posibilitatea de a achiziţiona proprietăţi imobiliare (apartamente, case şi terenurile aferente) atât în lei, cât şi în valută (euro sau dolari) cu dobânzi competitive, în cadrul unei promoţii care va dura până la data de 15 septembrie 2005.

Rata dobânzii pentru creditele ipotecare şi imobiliare de la UniCredit este variabilă şi a fost redusă la 8% pentru creditele în valută (euro sau dolari) şi la 13% pentru cele în lei. Valoarea creditului variază între 15.000 RON şi 1 milion RON, respectiv 5.000 euro sau dolari şi 250.000 euro sau dolari.

În plus condiţiile de creditare sunt flexibile, banca UniCredit Romania acceptând în prezent pentru stabilirea capacităţii de rambursare, o gamă largă de surse de venituri (din salariu, din chirii, din dividende, venituri din profesii liberale şi drepturi de autor, precum şi alte venituri viitoare şi permanente ce pot fi dovedite cu documente justificative).

Plafonul creditului acordat de banca UniCredit se stabileşte în funcţie de solicitarea clientului şi de posibilităţile sale de rambursare pentru care se iau în considerare şi cumularea veniturilor membrilor de familie ai clientului (soţ/soţie).

Contribuţia proprie a solicitantului este de minimum 25% din valoarea imobilului achiziţionat. Sistemul de garantare adoptat de banca UniCredit Romania include ipoteca pe imobilul finanţat (în cazul creditului ipotecar), respectiv ipoteca pe un alt imobil (pentru creditului imobiliar).

Un avantaj competitiv important al creditelor ipotecare şi imobiliare oferite de banca UniCredit este asigurarea de viaţă acordată gratuit clientului. De asemenea, asistenţa oferită de propriul consultant bancar (“Personal Banker”) pe tot parcursul procesului de acordare a creditului, precum şi posibilitatea rambursării anticipate a creditului sunt alte avantaje ale creditelor ipotecare şi imobiliare UniCredit.