Banca UniCredit Romania a ajuns la 36 de unităţi în întreaga ţară

Banca UniCredit Romania a inaugurat o agenţie în Constanţa, cea de-a doua unitate din acest oraş, situată în Bdul. Alexandru Lăpuşneanu, Nr. 115. Agenţia UniCredit Constanţa este dedicată clienţilor persoane fizice şi întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM-uri) şi este cea de-a 36-a unitate operaţionala a bancii UniCredit din întreaga ţară.

Agenţia UniCredit Constanţa oferă o gamă largă de produse şi servicii bancare la standarde internaţionale şi dispune de un punct de schimb valutar şi de un automat bancar pentru eliberarea de numerar (ATM).

Clienţii persoane fizice vor beneficia de produse şi servicii competitive, printre care conturi curente, depozite bancare cu maturitate flexibilă şi alte produse de economisire, credite ipotecare şi imobiliare, credite de nevoi personale, carduri de debit şi de credit, pachete de produse şi servicii COMODO, ALLEGRO şi PRESTO, Internet şi Mobile Banking.

”UniCredit Romania îşi consolidează prezenţa în regiunile cu potenţial economic ridicat prin deschiderea unor noi unităţi acolo unde clienţii au nevoie de serviciile competitive ale unuia dintre primele grupuri europene. Agenţia UniCredit Constanţa reprezintă un model al standardului de calitate cu care ne-am obişnuit clienţii şi partenerii şi este un nou pas în îndeplinirea obiectivelor prevăzute pentru acest an”, a declarat Răsvan Radu, Preşedinte Executiv al băncii UniCredit Romania.

UniCredit Romania este o bancă comercială cu acţionariat străin, ce operează pe piaţa românească din 1997. Capitalul social UniCredit Romania este în prezent de peste 2.100 miliarde lei, iar la sfârşitul primului trimestru din 2005 banca avea active totale de circa 15.500 miliarde lei, în creştere cu 84% faţă de luna martie 2004.

Acţionar majoritar al băncii UniCredit Romania cu 99,94% din acţiuni, Grupul UniCredit este una dintre cele mai importante instituţii financiare europene cu o valoare de piaţă de circa 30 miliarde EURO şi având active totale de 266 miliarde EURO.

Grupul UniCredit are o reţea de peste 4.600 de sucursale şi peste 70.000 de angajaţi în întreaga lume şi este lider în regiunea Europei Centrale şi de Est (“New Europe“) cu o reţea de circa 1.400 de unităţi bancare în zonă.

UniCredit este prezent în România şi prin intermediul UniCredit Leasing, una dintre primele companii de profil, UniCredit Securities, ce oferă servicii de investiţii în valori mobiliare, cât şi prin UniCredit Produzioni Accentrate (UPA), companie specializată în servicii operaţionale bancare.