Banca Tiriac lanseaza un nou produs de creditare

Banca Tiriac lanseaza un nou produs de creditare adresat persoanelor fizice MultiCredit Plus .

Noul produs face parte din categoria creditelor pentru nevoi personale, la acordare nefiind necesara justificarea modului in care este utilizata suma imprumutata. Suma maxima de care poate beneficia solicitantul este de 10.000 de euro (sau echivalentul in lei) si este acordata pe o perioada de maximum 5 ani.

MultiCredit Plus se remarca pe piata prin nivelul redus al costurilor: comisionul de administrare este de numai 4% din suma imprumutata si se percepe o singura data la acordarea creditului.

Dobanda este variabila pentru creditul in Euro si are un nivel actual de 10% pe an pentru clientii bancii cu Cont Central (cont de salariu) . Dobanda perceputa la creditul in lei poate fi variabila sau fixa. Clientii care au deschis un Cont Central la Banca Tiriac pot opta pentru dobanda fixa cu un nivel de 14% pe an, sau variabila de 17% pe an.

” MultiCredit Plus este un produs care se acorda rapid si este usor de administrat de catre client, rambursarea facandu-se in anuitati de valori egale. In plus este extrem de convenabil deoarece beneficiaza de costuri reduse. Comisionul de administrare si cel de analiza se percep o singura data la acordarea creditului, astfel ca, pe durata de rambursare nu mai exista alte taxe sau comisioane care sa incarce rata lunara. Avem certitudinea ca produsul se va bucura de succes. Faptului ca poti imprumuta o suma importanta de bani -10.000 de euro- pentru care nu ti se cere garantie imobiliara si pe care o primesti in maximum 24 de ore, este un atribut esential. Majoritatea clientilor solicita o finantare rapida si comoda si de aceea ne-am orientat catre dezvoltarea acestui nou produs simplu si convenabil care sa raspunda solicitarilor pietei.” declara vicepresedintele bancii dl. Catalin Parvu.

Multicredit Plus intregeste oferta de credite pentru nevoi personale a Bancii Tiriac. In prezent in gama MultiCredit se inscriu 3 produse care ofera clientului bancar posibilitatea de a-si alege cea mai convenabila forma de imprumut. Sumele pe care banca le pune la dispozitie au o plaja generoasa intre 500 si 30.000 de euro, iar perioadele de acordarea a imprumutului variaza intre 6 luni si 15 ani. Pentru toate produsele din gama MultiCredit, fie ca este vorba de MultiCredit, MultiCredit Extra, sau MultiCredit Plus nu este necesara justificarea utilizarii banilor.