Banca Tiriac lanseaza depozitul in valuta Profit5

Incepand cu 15 decembrie 2004, Banca Tiriac lanseaza depozitul in valuta Profit5. Produsul este disponibil in perioada 15 decembrie 2004 – 31 ianuarie 2005. Profit5 este adresat persoanelor fizice si se poate constitui in EUR si USD.

Principalele beneficii oferite de noul produs, dobanda de 5% pe an atat pentru EUR, cat si pentru USD si perioada de economisire de 12 luni fac ca Profit5 sa fie unul dintre cele mai atractive instrumente de economisire de pe piata.

Suma minima necesara pentru constituirea depozitului este de 5000 EUR/USD, iar limita maxima de depunere nu poate depasi 100.000 de EUR/USD. Banca Tiriac pune la dispozitia clientilor sai depozitul Profit5 prin toate cele 59 de unitati din Bucuresti si din tara inclusiv agentiile bancii din reteaua Metro.

“Profit5 reprezinta o oportunitate financiara pentru toti clientii nostri. Prin lansarea acestui produs in preajma sarbatorilor de iarna Banca Tiriac doreste sa incurajeze economisirea, urmand ca si anul viitor sa dezvoltarea produse asemanatoare care sa acopere cerintele ambelor categorii de clienti: persoane fizice si juridice” a declarat Catalin Parvu, vicepresedinte al bancii.

Profit5 a fost lansat pentru a intregi gama de produse de economisire cu termene cuprinse intre 1 si 36 de luni, oferita de banca, dar si pentru a raspunde solicitarilor pietei privind constituirea de depozite cu dobanzi cat mai atractive.

In gama produselor de economisire oferite de Banca Tiriac in prezent pe piata, se numara: Depozitele la termen in lei, EUR si USD cu dobanda fixa si variabila, Certificatele de Depozit in lei pe 3, 6 si 12 luni sau in valuta pe 6/12 luni, Certificatele Procent Plus- instrument de economisire in lei pe termen lung 12/ 36 de luni, Certificatul de depozit in valuta cu dobanda fixa platibila trimestrial emise pe termen de 24 de luni, Contul Confort- depozit in lei care permite denuntarea inainte de scadenta, Contul de Economii in lei si valuta sau Contul Junior adresat parintilor pentru a economisi in favoarea copiilor lor.