Banca Tiriac a redus dobanzile la creditele in lei adresate persoanelor fizice

Incepand cu luna octombrie 2004, Banca Tiriac a redus cu pana la trei puncte procentuale dobanzile la creditele in lei adresate persoanelor fizice.

Produsele care beneficiaza de dobanzi reduse sunt: Creditul Auto, Creditul Metro, creditele pentru bunuri de consum prin intermediari (magazine specializate), MultiCredit si Creditul Personal, ultimele doua fiind destinate cumpararii de produse si servicii pentru nevoi personale.

In urma ajustarii dobanzilor in functie de cerintele pietei, dobanda in lei pentru Creditul Auto a scazut de la 29% pe an la 26% pe an. Pentru clientii bancii care au deschis un Cont Central (cont de salarii) dobanda a scazut la 25% pe an.

Dobanda la Creditul Metro pentru achizitionarea bunurilor de folosinta indelungata in reteaua magazinelor Metro s-a diminuat cu doua puncte procentuale fiind in prezent de 25% pe an (pentru clientii bancii care au Cont Central).

Banca Tiriac ofera doua produse de creditare pentru nevoi personale: MultiCredit si Creditul Personal. Noile dobanzi practicate de banca la aceste doua produse sunt mai mici cu 3% incepand cu 1 octombrie a.c.

“Foarte avantajoasa este oferta bancii pentru clientii persoane fizice care au deschis la Banca Tiriac un Cont Central pentru plata salariului. Acestia beneficiaza de dobanzi mai mici dar si de conditii speciale pentru celelalte produse oferite de catre banca.

Creditele pentru persoane fizice acordate in valuta (Euro, sau US Dolar), precum Creditul Acasa destinat cumpararii de locuinte sau Creditul Auto, continua sa aiba dobanzi atractive in comparatie cu nivelele de dobanda existente pe piata la acest gen de produse (ex. 9% pe an pentru Creditul Auto in Euro )” a declarat Catalin Parvu, vicepresedinte al Bancii Tiriac.