Banca Romaneasca. O noua sucursala in zona Garii de Nord – Bucuresti

Banca Romaneasca, Membra a Grupului National Bank of Greece, deschide cea de-a 7-a sucursala in Bucuresti si a 28-a din tara. Noua sucursala este operationala incepand cu 13 Decembrie a.c., fiind situata in Calea Grivitei 146, Sector 1, in apropierea Garii de Nord.
Noua sucursala are o structura functionala moderna, oferind clientilor, persoane fizice si juridice, intreaga gama de produse si servicii: conturi curente, operaţiuni de trezorerie, facilitãţi de creditare, instrumente de economisire in Lei, USD sau Euro, credite in lei sau valuta deosebit de avantajoase, carduri de debit VISA si de credit Mastercard, servicii Western Union, etc. Noua unitate dispune de un ghiseu de schimb valutar si de un bancomat pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM).
Banca Romaneasca are in prezent un portofoliu de 70.000 de clienti, cu 41% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut. Profitul net inregistrat de Banca Romaneasca la 31 octombrie 2004 a fost de 196 miliarde lei, iar totalul activelor nete administrate la aceeasi data a fost de 8.340 miliarde lei.
Prin extinderea retelei de sucursale si lansarea de noi produse si servicii care sa raspunda nevoilor specifice si noilor tendinte ale pietei, Banca Romaneasca isi urmeaza misiunea asumata de sustinere a clientilor in efortul lor de a-si consolida permanent afacerea si de a fi alaturi de ei. (Banca Romaneasca)