Banca Romaneasca isi dezvolta activitatea in Oradea

Banca Romaneasca Membra a Grupului National Bank of Greece inaugureaza, in data de 31 iulie 2006, al doilea sediu in Oradea, situat in Strada Republicii nr. 3-5, telefon 0259.429.200.

Banca Romaneasca isi desfasoară activitatea in Oradea de peste cinci ani prin sucursala sa din strada Piata Independentei.

Noua sucursala are o structura functionala moderna si se adreseaza zonei de retail, fiind dedicata persoanelor fizice si oferind o gama larga de produse si servicii bancare: operatiuni de cont curent in lei si valuta, operatiuni cu carduri de debit VISA si de credit Mastercard. De asemenea, ofera credite in lei si valuta deosebit de avantajoase precum si instrumente de economisire in lei, USD sau Euro si servicii de transfer rapid de sume in valuta Western Union. Unitatea dispune de un ghiseu de schimb valutar si de un bancomat (ATM).

Directorul General Adjunct al Bancii Romanesti, dl. Paul Isoiu a declarat ca “Sucursala Bancii Romanesti din Oradea a inregistrat in ultimul an de activitate o crestere importanta fapt care a condus la necesitatea extinderii propriei infrastructuri in aceasta zona. Valoarea creditelor in lei si in valuta acordate clientilor bancii de catre sucursala Oradea a inregistrat in iunie 2006 o crestere cu 25% fata de decembrie 2005, in timp ce sursele atrase de la clientela, au inregistrat o crestere cu 44% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Deschiderea celui de-al doilea sediu in Oradea se inscrie in strategia de extindere a retelei teritoriale, Banca Romaneasca dorind sa se constituie intr-un partener serios si solid al sectorului retail in zona de vest a tarii”.

Actiunea de extindere a retelei teritoriale va fi urmata in viitorul apropiat de deschiderea unor noi unitati in Galati, Cluj, Brasov si Targu Mures. Pana la sfarsitul acestui an, Banca Romaneasca si-a propus deschiderea a 35 de unitati astfel ca retea bancii va ajunge la 80 de unitati in intreaga tara. (Banca Romaneasca)