Banca Daewoo a ajuns in Satu-Mare

Fondata in 1996, Banca Daewoo (Romania) S.A. a fost preluata in februarie 2003 de catre un grup de firme, unele dintre ele reprezentate de omul de afaceri italian Giovanni Innocenti si are in prezent un capital social subscris si varsat de 443.386.600.000 LEI.
Noul actionariat a adus cu sine o schimbare in orientarea politicii Bancii si in managementul activitatii. Banca Daewoo se afla in prezent in faza de dezvoltare atat a retelei de unitati teritoriale, cat si a gamei de produse si servicii oferite.
Parte a programului de dezvoltare a retelei teritoriale a Bancii Daewoo, inaugurarea Sucursalei Satu-Mare ridica numarul unitatilor teritoriale ale bancii la noua: cinci in Bucuresti, trei sucursale in Constanta, Craiova si Satu-Mare si o reprezentanta in Roma (Italia).
Dezvoltarea retelei teritoriale va continua prin inaugurarea de noi sucursale atat in Bucuresti cat si in alte orase.
In ceea ce priveste gama de servicii oferite, filosofia Bancii este: oferirea de solutii personalizate, care sa raspunda nevoilor si exigentelor clientilor nostri. Banca Daewoo acorda o atentie deosebita imbunatatirii si diversificarii continue a ofertei de produse si servicii bancare, respectand urmatoarele principii care ne definesc: profesionalism, operativitate, respect fata de client si simplitate.
Sucursala Satu-Mare ofera clientilor, persoane fizice si juridice, gama completa de produse si servicii a Bancii Daewoo: conturi curente, depozite in lei si valuta cu dobanzi atractive, operatiuni cu cecuri si bilete la ordin, operatiuni de schimb valutar, credite in lei sau valuta atat pentru persoane fizice cat si juridice, factoring, servicii Western Union, carduri VISA Electron si VISA Classic pentru persoane fizice, VISA Business pentru persoane juridice, etc. Noua unitate dispune si de un bancomat (ATM) pentru eliberarea de numerar din conturile de card VISA. (Banca Daewoo)