„Baiatul-rechin”: un copil din Anglia are doua perechi de dinti

octombrie 2, 2014

Fara sa fie afectat de acest lucru, Zak Brown isi arata cu mandrie dantura ori de cate ori are ocazia. Este incantat si de porecla data de unul dintre colegii sai de clasa, „Falci”, aluzie la celebrul film cu rechini deosebit de periculosi.

Insa parintii sai intentioneaza sa-l duca la dentist pentru extractia dintilor in plus. Desi copilul nu simte niciun fel de durere, mama sa afirma ca vorbirea baiatului a inceput sa fie usor afectata.

Parintii lui Zak Brown au inceput sa se ingrijoreze prima data atunci cand au observat ca baiatului i-a aparut un dinte in plus, mai ales ca niciun dinte de lapte nu ii cazuse inca. Dintii permanenti au inceput sa se dezvolte in spatele dintilor de lapte, fara sa determine caderea acestora.

Zak nu a parut niciodata deranjat de dantura sa speciala. Glumind, parintii au declarat pentru publicatia Metro ca singurul lucru care il supara este faptul ca nu poate beneficia de rasplata de la Zana Maseluta pentru dintii de lapte cazuti. Claire, mama copilului, a adaugat ca Zak este putin pe gelos pe fratele sau, Finley, si pe surioara Niamh, care primesc bani pentru fiecare dinte cazut.

De aceea, parintii lui Zak au fost mai mult decat incantati saptamana trecuta, cand baiatul i-a anuntat ca i-a cazut primul dinte, oferindu-i 10 £ drept recompensa.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro