Baby Needs a lansat gama de produse eco friendly pentru spalarea hainutelor de copii ECOEGG

Eco Egg, detergentul prietenos cu pielea bebelusilor, este disponibil acum in magazinul online Baby Needs, la preturi foarte atractive. Poate fi comandat de pe site foarte simplu, fiind livrat prin serviciile de curierat rapid.

EcoEGG este acum la Baby Needs

Impreuna cu Eco Egg, Baby Needs sustine dezvoltarea durabila si crearea unui mediu inconjurator sustenabil si sanatos pentru copii. De aceea, Eco Egg, detergentul natural ecologic si biodegradabil este acum disponibil si in magazinul online Baby Needs, care comercializeaza intreaga gama de produse pentru ingrijirea bebelusilor. Fiind natural, acest detergent nu contine substante toxice care pot dauna mediului inconjurator, astfel incat nu polueaza apa, aerul si nici solul. In plus, poate fi folosit cu succes la un program cu temperaturi mai scazute la masina de spalat, astfel incat se va economisi si energie electrica. Mai mult decat atat, folosind Eco Egg, nu mai este necesara adaugarea altor detergenti sau inalbitori care ar putea dauna mediului. Acest detergent este si foarte economic; poate fi reutilizat pana la 720 de spalari, care ar ajunge o perioada de pana la 3 ani in care nu mai este necesara cumpararea detergentilor si nici chiar a balsamului de rufe.
Baby Needs a adaugat la oferta sa de produse speciale pentru ingrijirea copiilor noul detergent ecologic si biodegradabil, ECO EGG. Caracteristicile acestuia aduc numeroase beneficii pentru cresterea bebelusilor. Eco Egg este foarte eficient in curatarea hainelor si a tuturor lucrurilor textile pentru bebelusi, dar nu provoaca efecte secundare. Este un produs natural, lipsit de substante chimice puternice toxice care pot dauna pielii sensibile a celor mici. Acest detergent natural este hipoalergenic si poate fi folosit in siguranta chiar si de adultii predispusi la alergii sau alte afectiuni ale epidermei, fiind foarte prietenos cu pielea. A fost testat in laboratoare specializate de catre cercetatori si poate fi folosit cu incredere. Mai mult decat atat, acest detergent a fost premiat de institutii agrementate in domeniu pentru calitatile sale delicate cu pielea.
Eco Egg este un detergent foarte simplu de folosit. Se introduce propriu-zis in cuva de la masina de spalat rufe, fara sa fie necesare adaosuri de inalbitori, detergenti chimici sau balsam de rufe. Este foarte simplu de utilizat si nu necesita masurarea sau turnarea. Poate fi folosit pentru orice fel de tesaturi, de la cele mai delicate pana la tesaturile de bumbac sau cele colorate, fara sa le afecteze in vreun fel textura, culoarea sau densitatea. Se foloseste chiar si la programele de spalare cu 60 de grade Celsius la masina de spalat si este la fel de eficient si la cele cu temperaturi mai scazute. Desi detergentul Eco Egg are efectul unui balsam de rufe, pentru ca le imbogateste textura, lasandu-le mai catifelate, poate fi folosit si alaturi de un balsam de rufe obisnuit.
Gama de produse naturale pentru spalat Eco Egg cuprinde mai multe tipuri de detergenti; exista un tip de Eco Egg cu miros de primavara, unul prietenos cu bumbacul si unul fara miros. Acestea sunt disponibile in variante de 720 de spalari, de 210 spalari si de 54 de spalari. Mai exista si o solutie de indepartare a petelor dificile, la fel de eficienta si cu aceleasi caracteristici naturale. Solutia functioneaza prin simpla aplicare pe pata, prin frecare iar apoi se asteapta 10 minute, dupa care se spala in mod normal. Procedeul care sta la baza eficientei sale sporite este natural: datorita extractelor puternice din plante, murdaria dificila se desprinde de pe fibrele textile si este indepartata cu usurinta.

Cum functioneaza Eco EGG?

Gama de detergenti Eco Egg functioneaza pe baza unor pelete naturale care se activeaza in apa si actioneaza in favoarea eliminarii murdariei. Cele doua tipuri de pelete care actioneaza impreuna si lucreaza natural, fara efecte secundare. Peletele negre de turmalina slabesc legaturile murdariei de material, iar cele albe patrund adanc in fibre si elimina complet murdaria, fara a afecta materialul.


» Preluat de pe LivePr.ro
Baby Needs a lansat gama de produse eco friendly pentru spalarea hainutelor de copii ECOEGG