Aylin lanseaza videoclipul piesei Chemistry!

aprilie 8, 2013

Aylin Cadir s-a intors la prima dragoste, muzica, iar acum se pregateste de lansarea celui de-al doilea videoclip din cariera solo. Piesa Chemistry, extrasa de pe viitorul album, pastreaza aceeasi directie muzicala, pop-jazz si o reprezinta in totalitate.

Piesa compusa de Christie si Bazooka de la Moonlight Breakfast beneficiaza incepand de astazi si de un videoclip in care Aylin da viata mai multor personaje si ne prezinta mai multe tipologii de cupluri. Cu un final extrem de amuzant Aylin isi exerseaza si rolul de actita in videolclipul piesei Chemistry regizat de Vladimir Dembinski. Din nou actrita a apelat la oameni din industria filmului astfel ca producatorul videoclipului este Radu Stancu, iar director de imagine George Dascalescu.

Lansarea videoclipului s-a bucurat de o campanie inedita, Chemistry s-a lanasat exclusiv pe blogosfera. Timp de o saptamana toti cei care au un blog s-au inscris in aceasta campanie si au distribuit la aceeasi ora videoclipul.

"Prima data cand asculti "Chemistry" te gandesti in mod sigur la fustitele anilor '50, la pasteluri si la coafuri in stilul american housewife... Ei bine, eu am ales sa facem un scurtmetraj "film noir". A pornit de la ideea lui Vladimir Dembinski, regizorul clipului, care a venit cu aceasta poveste, si care mi s-a parut minunata pentru ca vine drept contrapunct la piesa, o completeaza exact cum trebuie si astfel evitam pleonasmul. Sper ca si publicului sa-i placa la fel de tare cum ne place noua. " a declarat Aylin

Pe data de 11 aprilie la Palatul Ghika din capitala, Aylin lanseaza primul album din cariera solo. Cloud va fi un album de jazz-pop, produs de label-ul lui Aylin, Clouds Production, si va contine 9 piese semnate de compozitorii Alex Burcea, Elena Morosanu, Ciprenko si Christie si Bazooka de la Moonlight Breakfast si un bonus track, Better, piesa cantata de Vicky Red impreuna cu Aylin.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro