Aylin a lansat albumul pop-jazz, Cloud

aprilie 16, 2013

Saptamana trecuta, in cadrul unui eveniment organizat la Palatul Ghika din capitala, Aylin a lansat primul album pop-jazz, Cloud. Peste 600 de persoane prezente la eveniment, prieteni, jurnalisti si persoane publice, au ascultat in cadrul concertului pe care artista l-a sustinut alaturi de trupa ei The Lucky Charms toate piesele de pe noul album.

Concertul a durat aproape o ora, iar invitatul surpriza al serii a fost chiar Vicky Red, cel cu care Aylin a interpretat piesa Better, o colaborare dintre cei doi. Cei prezenti la eveniment au avut ocazia sa vada ce inseamna formula de show pe care tanara cantareata o propune, 4 instrumentisti si muzica 100% live. Conceptul concertului cuprinde toate elementele care o fac pe Aylin diferita, astfel artista a incorporat in show-ul ei ceva din experienta ei ca si actrita, astfel ca momentul artistic a inceput cu un mim, iar in concert a inclus doua piese din folclorul turcesc.

"Este primul meu album, așa că mi s-a părut important ca alegerile pentru proiect să spună ceva despre mine. Cei cu care am lucrat imi sunt prietenii asa ca totul este facut din suflet. Ma bucur sa stiu ca am facut ceva ce imi place 100% si oamenii se bucura alaturi de mine!" a declarat Aylin.

Aylin si-a inceput cariera in trupa Pops, formata in urma unui reality show. Dupa acea perioada, Aylin a schimbat stilul abordat. A adunat in jur instrumentisti de jazz si a inceput sa cante standarde de jazz, romante frantuzesti sau romanesti, reinterpretari de piese turcesti, prin cluburi de jazz din tara. In 2012, s-a hotarat sa-si faca propriul album de muzica jazz-pop, cu piese compuse special pentru ea de catre Bazooka si Christie de la Moonlight Breakfast, Alex Burcea de la Mandinga, Elena Morosanu si Ciprenko.

Primul single de pe album, “Cloud”, a fost lansat in noiembrie 2012, impreuna cu un videoclip semnat de Razvan Marinescu. Al doilea single de pe album, “Chemistry”, beneficiaza de un videoclip proaspat lansat pe 1 Aprilie.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro