Averea lui Becali sub sechestru

ANAF (Agentia Nationala de Administrare Fiscala) a pus sub sechestru asigurator averea lui Gigi Becali presedintele PNG in vederea recuperarii unei datorii de 11 milioane de euro.
Aceasta actiune se pare a fost grabita datorita faptului ca Gigi Becali avea de gand, si anuntase public acest lucru, sa vanda actiunile clubului FC Steaua Bucuresti, unor rude apropiate.

Sebastian Bodu declara ca pana in momentul de fata tranzactia de la clubul Steaua nu a fost efectuata “Am verificat la Registrul Comertului si am vazut ca nu fusese facuta nici o inregistrare. Oricum, daca ar fi fost facuta, ar fi fost degeaba facuta, caci nu e opozabila Fiscului. Drept urmare, am fost noi primii care am inscris masura sechestrului asigurator, astfel incat bunurile nu se pot vinde”.

In replica Gigi Becali va depune plangere impotriva lui Bodu, declarand “O sa-i fac o plagere penala caci este functionar public si este un mare abuz, pentru ca eu nici nu am primit acasa nimic. Cum sa pui sechestru pe avere ca vrei tu asa? Pai, eu am contracte in derulare, contracte de vanzare cumparare cu investitori”.