Avem nevoie de afectiune: s-a deschis o „companie de imbratisari”, cu 10.000 de clienti in prima saptamana

Fondatoarea companiei „Cuddle Up To Me” („Ia-ma in brate”), Samantha Hess, a descoperit cheia succesului prin asigurarea acestor servicii, deosebit de solicitate spune ea, mai ales ca in prezent sunt tot mai putine persoane predispuse sa ofere afectiune.

Compania este situata in Portland, Oregon, si a fost practic „invadata” de clienti chiar din prima saptamana, cand Samantha a primit 10.000 de e-mailuri de la persoane interesate de serviciile oferite. Femeia a trebuit chiar sa mai angajeze si alti „specialisti in imbratisari”, pentru ca nu se putea descurca cu atatea solicitari de una singura.

Pentru 60 $ pe ora, clientii pot beneficia de imbratisari (in diferite pozitii), mangaieri pe par, strangeri de mana sau alinturi, in general „orice contact uman pe care il doresc sau de care au nevoie pentru a se simti bine, pentru a redeveni ei insisi”, a declarat Samantha.

Femeia a tinut insa sa sublinieze faptul ca afacerea sa nu trebuie sa fie in niciun caz confundata cu servicii de natura erotica, doar pentru adulti. Ideea i-a venit intr-un moment cand era atat de dezamagita si deprimata, incat se gandea chiar ca ar plati pe cineva doar pentru o imbratisare. Apoi, si-a dat seama ca multe persoane pot avea aceeasi senzatie in mod permanent, dar nu au cui s-o impartaseasca si, in plus, nu au pe nimeni care sa le fie aproape.

Sesiunile de imbratisari sunt filmate, pentru a asigura o buna securitate, atat pentru angajat, cat si pentru client. Clientii pot solicita orice servicii care necesita afectiune, in afara de cele cu caracter sexual (fiind obligati sa semneze un acord in acest sens, in prealabil). Conversatiile sunt optionale, iar purtarea de pijamale este incurajata, pentru a asigura o atmosfera mai relaxanta.

Sursa: The Independent