Avantajele vulcanizarii mobile


Cauciucuri noi

Deoarece pentru oricine timpul este pretios si avem nevoie de mobilitate si flexibilitate, problemele legate de masina pe care o conducem reprezinta mari piedici in activitatea noastra zilnica. Masina ne ajuta sa ajungem in multe locuri in scurt timp si sa fim eficienti, insa daca aceasta inregistreaza anumite defectiuni, ne este dificil sa alocam cateva ore pentru a ajunge la un service unde sa remediem problema.

Tocmai pentru aceste situatii, centrul Anvelopa Ieftina a dezvoltat un serviciu de vulcanizare si service roti mobil, pentru a veni in intampinarea persoanelor care nu isi permit sa ajunga la centru pentru a isi repara masina. Astfel, datorita unor autoutilitare dotate cu toate utilajele necesare, aparate si scule specifice, personalul autorizat se poate deplasa oriunde pe raza municipiului Bucuresti si a zonelor adiacente, pentru a interveni in rezolvarea oricarei probleme legate de functionarea rotilor.

Aceste autoutilitare echipate dupa standarde europene cu cele mai noi accesorii omologate, certificate si metrologate, se afla oricand la dispozitia ta si pot ajunge la birou, de exemplu, sau in orice loc soliciti sa se realizeze deplasarea, care se stabileste de comun acord. Totusi, este bine ca in apropiere sa existe un parc auto, necesar pentru realizarea schimbului de anvelope de iarna ieftine sau de vara, ori pentru orice alta interventie ai nevoie sa se faca asupra masinii.

In acest mod simplu si eficient poti beneficia pe de o parte de interventia asupra masinii tale, in timp ce tu iti continui activitatile zilnice, lucrul la birou, sedintele sau discutiile cu asociatii. Este o mare economie de timp si de efort. Pe de alta parte, economisesti si combustibilul pe care l-ai fi consumat pentru drumul pana la service, astfel incat acest serviciu se doveste extrem de avantajos pentru oricine.

Ofertele pentru fiecare interventie sunt personalizate in functie de client si de complexitatea lucrarilor si de aceea cel mai bine este sa contactezi un reprezentant online, datorita site-ului anvelopaieftina , unde mereu vei avea la dispozitie o persoana gata sa te ajute. Astfel, indiferent ca ai nevoie de schimbarea unor cauciucuri noi de vanzare Bucuresti, de echilibrat rotile sau de alte interventii, Anvelopa Ieftina iti este alaturi acolo unde ai nevoie, de fiecare data.» Preluat de pe LivePr.ro
Avantajele vulcanizarii mobile