Avantajele unui serviciu profesional de spalare mocheta

Mocheta, cea care da o pata de culoare unei incaperi, fie ca este camera de acasa sau un birou, poate constitui un focar de infectii daca nu este curatata dupa anumite standarde si la o anumita perioada de timp. Suntem tentati ca daca aspiram o mocheta, aceasta va fi curatata, insa doar la suprafata. Bacteriile care se afla pe suprafata ei cu greu pot fi indepartate daca nu se utilizeaza produsele necesare. Puteti apela si la aspiratoarele cu ultraviolete, dar prețul acestora va va afecta bugetul. De asemenea, mizeria instalata pe suprafata mochetei, cu timpul, duce la deteriorarea ei, limitand astfel durata de viata a acesteia.

Max Cleaning va pune la dispozitie serviciul de spalare mocheta. Atenti la nevoile consumatorului ne-am specializat si in acest serviciu, obiectivul nostru fiind indepartarea mizeriei si a microbilor care va pot afecta sanatatea. Stim cat de mult conteaza sa va dezvoltati intr-un mediu curat si intr-un ambient placut, de aceea venim in sprjinul dumeavoastra cu aceste servicii de curatenie.

Tehnicile utilizate de noi injectie – extractie si curatare mecanizata cu monodisc rotativ, ceea ce face ca procesul de curatare sa nu fie doar la suprafata, bacteriile sa fie eliminate in totalitate, mirosuile neplacute sa dispara, iar suprafata sa ramana curata. Personalul nostru se va ocupa si va acorda atentie si petelor care se gasesc pe mocheta, indepartarea lor facand parte din activitatea de spalare a mochetei.

Suprafata mochetei va fi dezinfectata, iar petele, parul de animale, firmiturile vor fi indepartate fara a afecta materialul mochetei si culoarea acestuia. Pastram in siguranta obiectele dumneavoastra si ne asiguram ca acestea vor fi la fel ca atunci cand le-ati cumparat. Va veti bucura in continuare de aceste obiecte, fara a duce grija dezinfectarii lor. Si pentru ca aspectul conteaza, dorinta noastra este ca ele sa arate cat mai bine in urma procesului de spalare. De aceea, echipa noastra va avea grija sa indeparteze fiecare pata cu atentie si sa readuca aspectul din momentul achizitionarii.

Max Cleaning va asigura un serviciu spalare mocheta impecabil, adaptat nevoilor dummneavoastra. Nu va trebui sa mai duceti aceasta grija. Noi suntem aici pentru a va oferi o mocheta curata, pe care sa pasiti cu incredere si de care sa va bucurati in voie. Indiferent ca vorbim despre mocheta de la birou sau cea de acasa, rezultatele vor fi cele asteptate.

Serviciile noastre sunt atent supravegheate, exercitate cu profesionalism de persoane cu experienta. Produsele utilizate sunt atent selectionate, acestea pastrand integritatea mochetei. Sa nu uitam ca multe produse de curatenie decoloreaza. Drept urmare, produsele utilizate de noi sunt alese dupa anumite standarde si folosite in functie de structura si nuanta mochetei.

Procesul de spalare al unei mochete trebuie efectuat periodic si tinandu-se cont de materialul si uzura acesteia. Max Cleaning va tine cont de aceste aspecte si va sta la dispozitie pentru serviciile de curatare si spalare. Pas cu pas, mochetele dumneavoastra vor arata ca noi.

La Max Cleaning stim că fiecare mocheta este unica. De aceea, noi incepem serviciul de curatare mocheta cu o analiza completa a acesteia, observand orice zona de mare trafic sau de murdarie. Apoi, personalul nostru va folosi metoda eficienta pentru a indeparta muradaria, atat ce avizibila, cat si cea care este mai putin vizibila.

Serviciu de spalare mocheta este rapid, comod si fara griji. Pentru mai multe oferte si detalii va rugam sa ne contactati!