Avantajele unei operații de liposucție

Liposucția este procedura chirurgicală care folosește o tehnică de aspirație a grăsimii din zonele cu probleme ale corpului. Aceasta nu este o metodă de slăbire, ci de îndepărtare a țesutului gras depozitat în mod excesiv într-o singură regiune corporală.

Cel mai mare avantaj al liposucției este acela că poți elimina grăsimea neplăcută într-un timp foarte scurt. De obicei, în cadrul acestei intervenții chirurgicale se pot aspira până la șase litri de grăsime. Totodată, operația de liposucție mai poate fi folosită în tratarea unor anumite condiții medicale cum ar fi transpirația excesivă în zona axilelor, tumorile grase benigne, tulburările de metabolizare a grăsimilor sau mărirea anormală a țesutului mamar bărbătesc.

Imediat după această procedură, forma remodelată a corpului este vizibilă, însă îmbunătățirile estetice continuă să evolueze pe măsură ce inflamațiile produse de aceasta dispar. Vindecarea completă și efectul total vizibil se poate produce după mai multe luni sau chiar un an de la intervenție.

Liposucția este o alternativă de corectare a zonelor mai puțin plăcute ale corpului nostru. Dacă acestea nu pot fi corectate prin dietă și mișcare, liposucția este pasul perfect pe care îl putem face.