Avantaje în a comanda băuturi alcoolice din mediul online

decembrie 4, 2020

Anul 2020 a adus creșteri puternice în comerțul electronic din România, iar unul dintre sectoarele de top a fost comerțul cu bunuri de larg consum, mai ales nișa de produse alimentare. Dincolo de alimente, românii sunt tot mai dispuși să comande de pe internet băuturi, iar segmentul de băuturi alcoolice online este tot mai dezvoltat.

Magazinul online gourmetGIFT.ro, specializat în cadouri gourmet, promovează pachetele de băuturi alcoolice ca soluție perfectă pentru consum acasă, dar și pentru evenimente de orice fel, inclusiv pentru business și protocol. Cei de la gourmetGIFT.ro au înregistrat creșteri semnificative ale volumelor de vânzări în categoria de băuturi alcoolice în ultima perioadă, iar pentru anul 2021 așteaptă continuarea acestui trend, chiar mai accelerat.

De ce să comanzi băuturi alcoolice de pe internet

Există multe motive pentru care este recomandată cumpărarea de băuturi alcoolice online, în loc de achiziția din magazine fizice. Dincolo de toate, în această perioadă de pandemie este vorba și despre evitarea contactului fizic social, apropierea de alte persoane în spații publice. Făcând cumpărături de la distanță, te asiguri că nu ai parte de aglomerație în magazine, primești prin curier tot ceea ce ai comandat - vin, whisky, vodcă, rom, tequila, vin spumant, șampanie, cognac, lichior etc. Poți să cumperi de pe internet chiar și băuturi alcoolice tradiționale românești, precum țuică, palincă sau vinars de la branduri care certifică nivelul ridicat de calitate a produselor.

Varietate maximă a produselor și garanția calității

Pe internet ai acces la orice produse dorești, în orice ediție, orice cantitate, orice caracteristici. Varietatea este maximă, dar este bine să te bucuri de selecțiile oferite de magazinele online de încredere, cele unde ai siguranța calității - produsele sigilate, în ambalaje originale, care provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Cele mai bune prețuri la băuturi alcoolice

Chiar și băuturile alcoolice premium și de lux pot fi accesibile în magazine online! Te bucuri de băuturi alcoolice ieftine, de fapt de cel mai bun raport calitate / preț pentru fiecare produs în parte. Cumperi fără compromisuri, ai parte de prețuri minime chiar dacă vei comanda doar produse originale, de la branduri de top. Magazinele online au costuri de operare mai mici decât cele offline, astfel că pot oferi aceste prețuri mai reduse. Magazinele online care se bazează pe volume mari au capacitatea de a vinde băuturi alcoolice la prețuri minime de piață.

Servicii prietenoase, comoditate, flexibilitate

Este simplu să cumperi online băuturi alcoolice, fără a mai pierde timp în trafic și fără a avea grija transportului. Comanzi oricând dorești, magazinele online au program non stop pentru înregistrarea de comenzi. Este simplu și comod întreg procesul, căci produsele se livrează la adresa dorită, prin curier. Poți face plata online cu cardul sau prin transfer bancar, iar unele magazine acceptă și plata ramburs, mai puțin recomandată. Conform legislației europene, clientul poate returna produsele, în anumite condiții, drept care nu este garantat în magazinele offline.

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro