Aurelian Temisan la Magic FM: Acasa, eu nu am loc sa mai vorbesc

aprilie 2, 2013

Monica Davidescu si Aurelian Temisan au fost luni invitatii Lianei Stanciu si ai lui Raul Brebu in cadrul Magic Start, matinalul cu cea mai multa muzica.

Cei doi artisti le-au spus ascultatorilor cum se desfasoara diminetile in familia lor.

„Ultimul care se trezeste este Dora, pentru ca se intampla ca noi, cand avem program, sa plecam dimineata de acasa pe la 8, 9 si ea sa doarma pana la 10, 10:30. Ea are deja stofa de artist, se trezeste mai tarziu decat toti”, a declarat Aurelian Temisan.

„Monica, cum bea o cafea, cum vorbeste mai mult decat fiica-mea acasa. Acasa, eu nu am loc sa mai vorbesc”, le-a marturisit Aurelian Temisan ascultatorilor Magic FM.

Artistii au vorbit si despre spectacolul 'Boeing Boeing' in care joaca impreuna.

„'Boeing Boeing\' e cea mai cunoscuta si cea mai mediatizata piesa de teatru. A ajuns si in Guinness Book pentru cele mai multe montari in toata lumea”, a declarat Aurelian Temisan despre piesa care va avea o reprezentatie joi, 4 aprilie, de la ora 20:30, la Sala Epica din cadrul Grand Cinema Digiplex din Baneasa.

Invitatii au participat, impreuna cu Liana si Raul la rubrica „Batalia hiturilor” si i-au premiat pe ascultatorii Magic FM cu trei cosuri cu specialitati culinare spaniole, precum si cu o invitatie dubla la spectacolul din 4 aprilie.

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro