Audi A3 Cabriolet

Sportiv, elegant, emanand emotii intense - noul Audi A3 Cabriolet isi face aparitia exact la timpul potrivit pentru noul sezon care debuteaza in primavara lui 2008.
Modelul Audi A3 open-top reprezinta varianta premium a clasei compacte. Aceasta combina genele sportive ale lui A3 si acea calitate necompromisa care distinge orice model Audi. Exista patru tipuri de motorizari si o gama larga de optiuni in privinta dotarilor individuale. Vanzarile debuteaza in Germania la inceputul lui februarie 2008.
Modelele decapotabile Audi au in general plafonul realizat dintr-un material textil clasic, iar in cazul lui Audi A3 Cabriolet, aceasta caracteristica ii imprumuta o nota de eleganta armonioasa si o sportivitate specifica coupe-urilor. Plafonul textil se remarca prin greutatea sa scazuta si prin ajustajul excelent. Poate fi deschis hidraulic in doar noua secunde, iar atunci cand este deschis ocupa foarte putin spatiu. Este disponibil in versiune semi-automata si complet automata, ultima fiind si izolata acustic.
Structura caroseriei acestui model Audi decapotabil premium imbina la nivel maxim puterea superioara, otelul modelat la cele mai inalte temperaturi si ranforsarile multiple, care confera rigiditate maxima si siguranta in caz de impact. La interior, calitatea ferma a finisajelor, cu care marca ne-a obisnuit, design-ul atragator si ergonomia exemplara creeaza o atmosfera de eleganta sportiva. Cei patru ocupanti beneficiaza de un spatiu amplu. Spatarul scaunelor spate poate fi pliat, marind astfel spatiul pentru depozitarea bagajelor de la 260 la 674 litri - indiferent daca plafonul este pliat sau nu!
A3 Cabriolet este construit in patru versiuni de motorizare - doua pe benzina si doua TDI. Acestea combina forta ampla cu eficienta impresionanta, utilizand un turbocompresor impreuna cu injectia directa. Performantele sale se inscriu intre 77 kW (105 CP) si 147 kW (200 CP). Ca si dotare optionala, cutia de viteze inovatoare S tronic cu doua ambreiaje se asigura ca puterea motorului sa fie transmisa catre roti. Suspensia dinamica a lui Audi imprumuta A3-ului o agilitate superioara. Este completata de o servodirectie electromecanica sensibila, care consuma foarte putina energie. Suspensia spate cu patru brate combina confortul excelent cu proprietatile de manevrabilitate sportiva. Pe langa suspensia standard, exista si optiunea unei suspensii sport. Audi ofera pentru Audi A3 Cabriolet liniile de echipare Attraction si Ambition. In ambele cazuri specificatiile echiparilor sunt multiple, iar linia Ambition include jante de aluminiu de 17 inch, suspensie si scaune sport, printre alte optiuni. Pachetele exterioare S line sau S line sports sunt disponibile la quattro GmbH.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro