Au inceput pregatirile pentru Internetics 2006!

Au inceput pregatirile pentru cea de-a sasea editie a festivalului Internetics si in mai putin de o luna vor incepe inscrierile.

Internetics promoveaza cele mai bune practici de folosire a Internetului ca spatiu de prezentare si promovare, ca mediu de afaceri si tranzactii online, loc de cunoastere, informare sau libera exprimare.

Editia din acest an a festivalului se va prezenta intr-un nou format. Sub umbrela Internetics sunt reunite trei competitii distincte:

Web Promo este competitia in cadrul careia se premiaza cele mai bune site-uri si elemente de advertising online ce au ca scop prezentarea sau promovarea unor produse, servicii sau organizatii.

Web Space este competitia in cadrul careia se premiaza cele mai bune site-uri, portaluri sau blog-uri care ofera vizitatorului mijloace de tranzactionare, informare sau “petrecere a timpului liber”.

Web Graphic este competitia in cadrul careia se premiaza concepte creative puternice, executii consistente si aplicatii tehnice sofisticate cu aplicabilitate in spatiul virtual.

Una dintre noutatile acestei editii consta in expozitia virtuala gazduita pe site-ul evenimentului. Web Gallery este o expozitie online care-si propune sa sustina posibilitatile de libera exprimare pe care le ofera mediul virtual, prin prezentarea unor lucrari (foto, video, blog-uri personale/profesionale, 3D, multimedia arts, experimente online, motion graphics, animation) care cauta/merita expunere. (Internetics)