Atitudine – Farsele la telefon … „buzduganie” de doi bani?

Trebuie sa recunosc ca mi se pareau foarte amuzante farsele la telefon cum ar fi „Farsele lui Buzdugan” sau farsele facute de Jugaru de la carcotasi (de altfel slabute rau nu se compara cu „maestrul” Buzdugan) … dar mi-am schimbat pararea radical , farsele la telefon sunt doar o forma „jegoasa” , stupida si ieftina de divertisment … sa faci haz de un prost stiind bine ca daca razi de un prost esti mai prost ca el , sau de un om care saracu’ vine obosit de la servici se pune in fotoliu se relaxeaza si „bang” apari tu (desteptu’) la telefon cu farsa ta stupida de doi bani , intrebi bietul om daca consuma „Miere de vagine … albine” sau are „Scaun pliant de sta pe wc” omul debusolat da niste raspunsuri idioate si uite o farsa!
Adevarul este ca din zecile de farse multe persoane chiar aveau un grad de inteligenta foarte mic (prosti gramada), dar este dreptul lor sa fie asa si nu cred ca are nimeni nici un drept sa intre in casa lor sa ii faca de rusinea in cartierul in care locuiesc intre prieteni sau familie! Nu are nici un drept! Plus ca multe ies rau de tot cu copii facuti de rusine la telefon, chiar curand am auzit o farza a’la Buzdugan in care punea o minora (din conversatie s-a dat de inteles ca era la liceu) sa recunoasca ca a facut sex cu Robert, bineinteles in discutie o ameninta ca ii spune mamei ca o duce prin tribunale si pana la urma chiar am aflat numele complet al victimei si ca a facut-o cu Robert (fericitul), spun victima la modul foarte serios! Ma indoiesc ca domnului Buzdugan iar place sa ii vorbeasca cineva asa cu copilul dumnealui …nehee … nu prea cred. Cred ca nu imi va lua prea mult sa aflu dupa numele acelei fete adresa si numarul de telefon, poate sfarsi foarte rau si pentru ce ? pentru audienta? pentru ca niste cretinei sa se hizleasca!
De altfel hai sa fim seriosi orice persoana poate fi prinsa cu „garda jos” si tarata intr-o mizerie de farsa … apoi sa devina de rasul „prietenilor” si a cunostintelor.