“Atipic Beauty” 2014 – Gala frumusetilor Atipice uneste cei mai titrati designer si vedete autohtone!

Miercuri 12 martie 2014, începând cu orele 19:30, Asociaţia OPEN YOUR HEART desfăşoară a treia ediţie a show-lui “Atipic Beauty” la Rin Grand Hotel.

Modele în scaun rulant

Atipic Beauty este o campanie concepută ca o serie de evenimente de fashion al carui scop este sa aduc in atentia publicului frumusetea naturala, pe podium vor defila 12 modele în scaun rulant. Fiecare model este însoţit de o persoană publica autohton, iar 12 designeri romani se vor ocupa de vestimentatiile fetelor ce isi vor face aparitia pe catwalk.

Atipic Beauty este un eveniment unic în lume ca format şi este înregistrat ca brand, deși acțiuini similare există și în alte ţări, evenimentele destinate persoanelor cu dizabilităţi au structura unui concurs de miss.

După cele două ediţii desfăşurate (prima în 11 iulie la Rin Grand Hotel şi a doua în 30 octombrie la Hotel Opera Plaza din Cluj) “Atipic Beauty” a revoluţionat în România termenul “persoane cu dizabilităţi”.

Show-ul prezentat de Cosmina Păsărin pentru a treia oară, a atras atenția opniei publice asupra felului în care persoanele cu dizabilitați sunt private de către societate. Reușind într-un an de la lansare sa schimbe mentalități. Alin Gălăţescu asigură partea de styling în cadrul evenimentului.

Campanie susţinută de 12 designeri

Două elemente inedite cuprind a treia ediţie “Atipic Beauty”. Primul îl reprezintă campania “O rochie specială pentru o frumuseţe adevărată”. Designerii care s-au implicat in campanile sunt: Otilia Brailoiu, Simona Semen, R’Ias Couture, Rhea Costa, Bien Savy, Fe[Male], Laura Lazar, Agnes Toma, Gabriela Atanasov, Sandra Galan, Norina Stoica și Rozalia Bot.

Persoane publice care se implică în proiectul Atipic Beauty şi campania "O rochie specială pentru o frumuseţe adevărată" sunt: Giulia, Antonia, Bianca Ionita, Maria Radu, Raluca Lazarut, Ioana Blaj, Crina Semciuc, Aylin, Elena Voineag, Jazzy Jo, Alexandra Ungureanu, Ana Maria Stancu si Alexandra Usurelu.

Lavinia Pârva şi Alexandra Uşurelu sunt prezente la eveniment pentru a încânta publicul cu piese îndrăgite.

Deşi suprafaţa activităţilor organizaţiei Open Your Heart reflectă partea de fashion, preocupările acesteia sunt strict legate de incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi.

Al doilea element “Atipic Beauty” inedit constă în faptul că organizaţia Open Your Heart vine în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi prin parteneriatul cu Compania CGS România, cel mai mare furnizor de soluţii de outsourcing prezent pe piaţa românească. Acest parteneriat include preluarea spre angajare a persoanelor cu dizabilităţi recomandate de Open Your Heart. Este un pas important care s-a făcut având în vedere cât de dificil este la acest moment să angajezi aceşti oameni. Compania CGS România nu cere experienţă în muncă, activitatea ce urmează a fi prestată de posesorii de scaun rulant este strict muncă de birou, programul poate fi flexibil, iar locurile disponibile sunt nelimitate. În România, activitatea CGS este organizată în trei centre, respectiv în București, Brașov și Sibiu.

Toate spaţiile din cadrul CGS România sunt accesibilizate conform nevoilor posesorilor de fotolii rulante.

În cadrul evenimentului are loc o expoziţie de pictură sub semnătura Anca Irina Lefter.

Sponsorii evenimentului:
Rin Grand Hotel
CGS ENTERPRISING TOGETHER
DPD Dynamic Parcel Distribution S.A.
Pharma Telnet

Partenerii evenimentului:
GOPRINT
Max Factor
Geta Voinea Hair&Beauty Salon
„Oriflame prin Roxana Dumitru – Director Independent ”

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro