Atentie la parizer! Este foarte nociv pentru sanatate

februarie 21, 2012

Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare, a precizat: "Alimentele din comert nu ne hranesc. Aceasta este marea problema a industriei alimentare. Legislatia in domeniul alimentar se ocupa mai mult de partea senzoriala a unui produs: adica sa arate bine, sa miroasa frumos, sa aiba un gust delicios, sa reziste cat mai mult timp, dar nu si sa hraneasca".

Astfel, parizerul se afla pe primul loc in topul celor mai nocive preparate din carne. Acesta are in compozitia sa 80% slanina si sorici de porc, 10% MDM, carne dezosata mecanic, in compozitia careia intra oase macinate. Potentiatorii de gust si colorantii sunt si ei trecuti pe lista ingredientelor care se gasesc in parizer.

De asemenea, crenvurstii pot duce la aparitia toxiinfectiilor alimentare daca nu sunt pastrati in conditii corespunzatoare. E-urile abunda si ele, deoarece crenvurstii au mereu o culoare frageda, conform Realitatea.net.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro