ASUS ZENBOOK Prime, lansat la Bucuresti - cel mai avansat ultrabook, in pas cu moda

iulie 19, 2012

Noua generatie a seriei ASUS ZENBOOK a fost inaugurata la Bucuresti prin lansarea celui mai avansat ultrabook din lume – ZENBOOK Prime. Portabilul se mandreste deopotriva cu un design artistic si o echipare tehnica de ultima ora – cea de-a treia generatie de procesoare Intel Core i7, SSD-urile rapide si ecranul Full HD 1080p IPS. ZENBOOK Prime este ultra-usor si ultra-subtire, antrenand in jurul lui atat iubitorii de frumos, cat si devoratorii de tehnologie de varf. Lansarea ASUS a avut loc la un hotel de 5 stele din Bucuresti, in prezenta reprezentantilor mass-media. Evenimentul a cuprins si o mini-expozitie de fotografie pe tema conexiunii dintre ZENBOOK Prime si fashion.

Disponibil in versiunile UX21A (11.6”) si UX31A (13.3”), ZENBOOK Prime le permite utilizatorilor sa reia lucrul din standby in doar doua secunde, atunci cand redeschid ecranul intr-un interval de doua saptamani. Tehnologia audio ASUS SonicMaster il evidentiaza in plan audio, iar greutatea il recomanda activitatilor din mers - 1.1Kg in cazul lui UX21A, respectiv 1.3Kg pentru UX31A.

Performante avansate
Construit pentru multimedia HD, intr-o forma supla si eficienta, ZENBOOK Prime utilizeaza cea de-a treia generatie de procesoare Intel Core i7 bazate pe tehnologia Ivy Bridge. Cu o grafica HD 4000 integrata si capabilitati multitasking imbunatatite, acesta creste performanta si reduce consumul de energie. Oferind un transfer de date rapid, SSD-urile SATA 6Gb/s sunt de patru ori mai rapide decat hard disk-urile mecanice si de doua ori mai rapide decat SATA 3Gb/s. Porturile USB 3.0 le inlocuiesc complet pe cele USB 2.0, operand de pana la 10 ori mai rapid, mentinand in acelasi timp compatibilitatea totala.

Raspuns rapid si autonomie ridicata
Indeplinind o promisiune de baza a conceptului ultrabook, ZENBOOK Prime le ofera consumatorilor un raspuns spontan, reactivandu-se din standby in numai 2 secunde. Perioada de asteptare poate ajunge pana la doua saptamani in modul S3 sau la 200 de zile in modul S4, cu functii speciale pentru a preveni pierderea de date in tot acest timp. Eficienta energetica se traduce intr-o autonomie de 7 ore, permitand utilizatorilor sa-si continue munca si sa se bucure de continutul multimedia chiar si atunci cand sunt departe de un punct de reincarcare.

Divertisment multimedia high-end
Pentru a incuraja usurinta in utilizare si accesibilitatea, ASUS a adaugat modelului ZENBOOK Prime un touchpad optimizat pentru gestica rezultand o mai mare libertate de interactiune. Tastatura chiclet beneficiaza de iluminare proprie pentru o dactilografiere mai usoara intr-o camera cu lumina obscura, pastrand un aspect atractiv. Una dintre principalele imbunatatiri vine sub forma unui ecran full HD 1080p ce utilizeaza un panou IPS. Alaturi de imaginile clare si bine definite, ecranul permite unghiuri largi de vizualizare de 178 de grade si implicit, un divertisment ce poate fi gustat de mai multi oameni odata. Pentru un sunet fidel, ZENBOOK Prime apeleaza la tehnologia audio ASUS SonicMaster dezvoltata in cooperare cu Bang & Olufsen ICEpower. Consumatorii se bucura, de asemenea, de o camera HD pentru apeluri video, rezultand un pachet complet, croit pentru divertisment multimedia de inalta calitate, comunicatii si productivitate.

Fuziune intre design si tehnologie
ZENBOOK-ul original s-a bucurat de o reactie complesitor de pozitiva din partea mass media si a consumatorilor, devenind favorit pentru clientii care apreciaza o propunere diferita fata de celelalte notebook-uri. ZENBOOK Prime duce acest concept la urmatoarea etapa, actualizand aspectele tehnice ale produsului, in timp ce mentine abordarea holistica a design-ului. Metalul elegant si materialele rezistente combina aspectul atractiv cu durabilitatea, utilizatorii putand sa conteze pe acesta oriunde merg.

ZENBOOK Prime denota maiestrie si atentie la detalii, oferind consumatorilor pretentiosi un instrument compact si puternic pentru calcul mobil, dat fiind ca UX21A cantareste doar 1.1Kg, in timp ce modelul UX31A bifeaza 1.3Kg. Ambele sunt ultra-subtiri cu un profil cuprins intre 3 si 9 mm, permitand o potrivire cu numeroase scenarii si moduri de utilizare.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro