ASUS ROG a lansat placa de baza Maximus V Formula

iunie 8, 2012

ASUS Republic of Gamers Maximus V Formula aduce traditia excelentei in jocuri pe cea mai recenta generatie hardware. Chipset-ul Intel Z77 implementat pe placa suporta cea de-a doua si cea de-a treia generatie de procesoare Intel Core™. Pentru a castiga increderea jucatorilor si a utilizatorilor ce isi personalizeaza PC-ul, placa vine cu Fusion Thermo™, o configuratie duala exclusivista ce permite racirea si cu aer si cu apa.

SupremeFX IV™ imbunatateste sunetul in jocuri si redarea multimedia in timp ce GameFirst II™ reduce latentele contribuind la jocuri mai fluide si comunicatii VoIP fara intreruperi. Placa de extensie mPCIe Combo cu Wi-Fi dual-band si Bluetooth 4.0 ofera conectivitate suplimentara pentru mai multa flexibilitate, iar Maximus V Formula/ThunderFX™ SKU este o platforma puternica cu amplificare pentru casti.

Pregatita atat pentru racirea cu apa cat si pentru cea cu aer
Design-ul exclusiv Fusion Thermo™ transforma placa Maximus V Formula intr-o platforma ideala pentru jucatorii ce isi personalizeaza PC-ul. Sunt preinstalate toate cele necesare unei configuratii termice avansate. Un radiator personalizat, racit cu aer, cu lamele fine din aluminiu anodizat, pastreaza componentele vitale bine racite in timpul operarii. Daca jucatorii opteaza pentru racirea cu apa, ROG le face alegerea mai usor de implementat cu un canal din cupru ce prezinta deja pe radiator carlige electroplacate cu nichel, cu deschideri pe fiecare capat, pentru a monta mai usor furtunurile. Aceste caracteristici fac din Maximus V Formula o placa de baza high-end pentru jocuri, competitii de overclocking si case modding. Fusion Thermo™ a fost conceput pe baza sugestiilor primite de la comunitate si reflecta contactul strans mentinut de ROG cu jucatorii din lumea intreaga.

Condensatorii Premium pentru sunet de cristal
Hardware-ul audio SupremeFX IV™ este disponibil ca dotare standard pe Maximus V Formula si utilizeaza condesatori audio ELNA, fabricati in Japonia si alesi meticulos, alaturi de un condesator principal foarte mare de 1500uF. Acestia pot prelucra sunete cu un impact mai mare decat hardware-ul audio incorporat, generand efecte superioare si sunet surround oferit de un amplificator cu o putere de 300ohmi.
Inginerii ROG au creat, de asemenea, tehnologia Red Line Shielding, care izoleaza hardware-ul SupremeFX IV™ de restul placii de baza pentru a asigura precizia separarii analog/digital si pentru a reduce interferentele. Pe langa aceste functii a fost pusa o protectie impotriva campului magnetic ce acopera chip-ul audio SupremeFX IV™, protejandu-l de interferente.

Optimizari pentru urmatoarea generatie de multiplayere
Tehnologia GameFirst II ofera o optimizare de retea mult mai sofisticata decat generatia precedenta. Aceasta supravegheaza si formeaza activ traficul online pentru a reduce latenta, permitand jucatorului sa se bucure de jocuri online mai fluide si de apeluri VoIP de calitate. Mai usor de utilizat decat era in trecut si actualizata cu tehnologia cFosSpeed Traffic Shaping, GameFirst II™ inspecteaza constant prin rutine pachetele de date pentru a minimiza transferul, rezultand un real castig de performanta. Facilitatea EZ Mode se bazeaza pe o interfata intuitiva, iar modul Advanced este alternative unui reglaj complex. Tehnologia GameFirst II™ este combinata cu un chip Intel Ethernet pentru a oferi jocuri online rapide si fluide.

Performanta exceptionala pentru sunetul emis in casti
Disponibila in acest moment numai pe Maximus V Formula/ThunderFX™, ThunderFX™ ofera cei mai fini condensatori si un amplificator de 300ohm pentru casti. ThunderFX™ utilizeaza o tehnologie de atenuare a zgomotului ambiental (ENC) cu un convertor digital-analog (DAC) cu raportul semnal-zgomot de 120dB. Include un releu dedicat ce deconecteaza partea audio in momentul opririi si pornirii calculatorului. ThunderFX™ ofera suport pentru desktop-uri, notebook-uri, Xbox 360® si PlayStation® 3 si include GamEQ cu profile de sunet pentru trei genuri de jocuri (first person shooter, racing, si strategie in timp real). GamEQ le permite utilizatorilor sa faca reglaje complexe pentru obtinerea unor efecte audio clare. Astfel, de la motoare la pasii personajului din joc, totul se aude tare si clar in casti.

Noi recorduri mondiale
ROG Maximus V Formula s-a afirmat deja drept un jucator puternic pe scena globala a overclocking-ului. Placa a obtinut recent cateva rezultate importante. Mai multe informatii puteti gasi urmand link-urile de mai jos:
3DMark05: hwbot.org/submission/2277409
3DMark03: hwbot.org/submission/2279755
Unigine Heaven DX11:hwbot.org/submission/2277151
wPrime 32M: hwbot.org/submission/2281499
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro