ASUS, lider global în proiectarea şi producţia de notebook-uri, a dezvăluit o gamă extinsă de soluţii portabile de operare cu ocazia expoziţiei CeBIT 2009. Noile laptopuri reprezintă vârful de lance al activităţii ASUS în cercetare şi dezvoltare, oferindu-le utilizatorilor, pe lângă elementele estetice funcţionale, un stil elegant de a opera computerul chiar şi în timpul deplasărilor.
ASUS-LAMBORGHINI VX5 se numără printre elementele de atracţie prezentate CeBIT 2009, fiind rodul parteneriatului exclusiv dintre ASUS şi Automobili Lamborghini - un laptop cu o carcasă inspirată de automobilul Lamborghini Reventón. În cadrul aceleiaşi suite exclusiviste se află şi ASUS M90Gf - un portabil multimedia deosebit de puternic ideal pentru cei care doresc un divertisment digital de înaltă rezoluţie oricând şi oriunde s-ar putea afla. CeBIT 2009 oferă prilejul lansării unei noi serii de portabile - ASUS K – modele adresate utilizatorilor care vor să le opereze pe parcursul întregii zile, fără fasoane, dar în condiţii de fiabilitate constantă.
ASUS-LAMBORGHINI VX5: Lux şi putere dezlănţuită din pasiune
Laptopul ASUS-LAMBORGHINI VX5 defilează cu o carcasă futuristă, designul fiind inspirat de apreciatul bolid LAMBORGHINI Reventón. VX5 este echipat cu cea mai mare capacitate de stocare pe suport Solid State Drive - 1TB.
La fel ca şi perechea sa ce rulează pe autostradă, VX5 integrează tehnologii avansate cu scopul atingerii unor performanţe impresionante. Laptopul este echipat cu un procesor Intel® Core™2 Quad şi o capacitate de 4GB de memorie, iar în urma acţionării unei taste rapide poate transpune utilizatorul în modul de lucru TwinTurbo, care accelerează performanţele procesorului şi ale unităţii de procesare grafică. Ecranul de înaltă rezoluţie (full high definition) şi cu diagonală de 16 inci oferă un spaţiu mai mult decât suficient pentru vizualizarea optimă documentelor, a fotografiilor sau a filmelor. Imaginile redate sunt clare şi luminoase graţie plăcii video NVIDIA® GeForce™ GT 130M cu o capacitate de memorie GDDR3 1GB VRAM. Noul tip de tastatură gumoasă “chiclet” se luminează automat în cazul intensităţii reduse a luminii ambientale. Unitatea optică Blu-ray combo completează pachetul de dotări execepţionale.
Seria ASUS K: un mod de a lucra confortabil în timpul deplasărilor
Prin dezvoltarea seriei de laptopuri ASUS K, s-a urmărit asigurarea confortului necesar operării portabilelor de-a lungul unor perioade extinse, în condiţii de fiabilitate constantă şi adecvate pentru divertismentul multimedia. Laptopurile folosesc tehnologia proprietară ASUS Super Hybrid Engine (SHE), cu ajutorul căreia pot rula fără întrerupere până la 5* ore, folosind o baterie cu 6 celule şi oferindu-i utilizatorului posibilitatea de a selecta modul de lucru în scopul maximizării performanţelor sau eficientizării consumului energetic.
Indiferent de locaţie, simţurile audio-vizuale vor fi de-a dreptul desfătate în contextul unui divertisment digital pus în scenă cu ajutorul difuzoarelor Altec Lansing cu sunet SRS surround şi al ecranului LCD panoramic. Confortul este atributul principal care descrie experienţa de lucru cu un ASUS K, în acest sens conlucrând şi designul interior al laptopurilor. Astfel, ventilatoarele sunt plasate strategic pentru a menţine scăzută temperatura suportului pentru mâini - în cadrul intervalului 27,7*-27,6* grade Celsius - chiar şi după mai multe ore de operare.
Seria N reînnoită – Noile ediţii cu NCVM pentru stil şi mobilitate
Pionier în conceperea de laptopuri deopotrivă funcţionale şi estetice, ASUS anunţă cu mândrie utilizarea peliculei NCVM (Non-conductive Vacuum Metallization) în realizarea modelelor ASUS N81, N51, N60 şi N70.
NCVM reprezintă o peliculă metalizată prin depunere de vapori, care conferă un luciu decorativ laptopurilor. Fiind de natură neconductivă, acest tip de suprafaţă va putea elimina interferenţele semnalelor de radiofrecvenţă (RF) - precum Wi-Fi, spre deosebire de alte metode de metalizare cum ar fi cea cu aluminiu. NCVM oferă atât protecţie împotriva coroziunii, cât şi la diversele ciocniri şi lovituri suferite de portabile de-a lungul perioadelor de utilizare. Şi din această privinţă, utilizatorii vor putea opera fără griji, bucurându-se - graţie tehnicii NCVM - de un stil aparte şi de teme vizuale care reproduc aluminiul strălucitor, cromul întunecat sau efectul de metal lustruit.
ASUS M90Gf – laptopul cu cea mai mare capacitate de memorie RAM
Notebook-ul ASUS M90Gf se adresează utilizatorilor care vor mai mult decât rezoluţii înalte. Fiind echipat cu chipset-ul avansat NVIDIA® MCP79MH, care suportă maxim 4 module SODIMM, portabilul ASUS M90F poate integra cea mai mare capacitate de memorie volatilă. Având până la 16 GB RAM - folosind 4 module SODIMM 4GB dual rank, 26biţi – laptopul dezvoltă performanţe extensive în cadrul aplicaţiilor multimedia şi în operarea multitasking.
Conceputul “Community Designed PC'
Fiind unul dintre principalii producători de dispozitive mobile inovatoare destinate operării IT, ASUS urmăreşte în mod constant feedback-ul utilizatorilor şi le ascultă cerinţele. Cu ocazia ediţiei CeBIT 2009, ASUS a dezvăluit un notebook conceptual revoluţionar echipat cu două ecrane, rezultat în urma centralizării ideilor transmise de către utilizatorii din întreaga lume. Făcând parte din proiectul “Community Designed PC”, iniţiat de către ASUS şi Intel®, conceptul se află într-un proces de dezvoltare şi are nevoie în continuare de feedback. Astfel, ASUS încurajează utilizatorii să participe în dezvoltarea acestui notebook. Informaţii adiţionale pot fi găsite pe site-ul WePC.com.
Conceptul computerului cu două ecrane este doar una dintre cele mai vehiculate idei pe WePC.com. Cele două ecrane oferă un spaţiu de lucru flexibil, pe care utilizatorii îl pot exploata în diverse moduri. Cu ajutorul gesturilor realizate cu degetele, graţie funcţionalităţii “multi-touch” şi a recunoaşterii scrisului de mână, utilizatorii vor putea descoperi o suprafaţă de control, ce se doveşte flexibilă şi intuitivă. Fiecare persoană poate alege modul de folosire a acestui concept: ca laptop cu ecrane “multi-touch”, tastatură virtuală cu touchpad, hub multimedia în cadrul căruia cele două ecrane pot fi transformate într-un panou mai spaţios destinat divertismentului, o carte virtuală care poate fi ţinută în braţe asemenea unui volum tipărit şi care poate derula pagini prin gesturi intuitive sau simple atingeri. Toate aceste concepte urmăresc să simplifice acţiunile utilizatorilor, graţie unor inovaţii tehnologice şi a unui design orientat pe satisfacerea cerinţelor.
ASUS la CeBIT 2009
Pentru mai multe detalii despre produsele evidenţiate în cadrul acestui comunicat, vă rugăm să urmăriţi participarea ASUS la CeBIT 2009 în cadrul standului D39 din Hala 26, în perioada 3-8 martie 2009.
ASUS este lider între furnizorii de tehnologii ai noii ere digitale, având peste 10000 de angajati în întreaga lume si o echipa de cercetare si dezvoltare de elita. În anul 2008, compania a realizat o cifra de afaceri de 8,1 miliarde USD. ASUS a fost clasificat 11 ani consecutivi printre primele 10 companii IT în cadrul 'Business Week InfoTech 100'.
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro