ASUS a sustinut On Air Music Awards 2013

Dedicat sunetului impecabil prin seria de notebook-uri multimedia N, ASUS a sustinut prima editie On Air Music Awards 2013, un eveniment remarcabil pentru industria muzicala din Romania, ce a reunit la Teatrul National din Bucuresti artisti din toate genurile muzicale. On Air Music Awards este primul demers independent de acest gen din industria muzicala romaneasca.

ASUS a prezentat premiul pentru cea mai buna voce feminina unde au fost nominalizate: Andra, Paula Seling, Antonia, Alexandra Ungureanu si Loredana, care a si castigat statueta On Air Music Awards. Trupa Robin and the Backstabbers a castigat marele trofeu al primei editii, in timp ce Loredana, Lala Band, Smiley, Dan Bittman (inclusiv cu Holograf) au fost premiati la cate doua sectiuni.

\"Ne-am bucurat sa avem alaturi compania ASUS, un nume recunoscut in IT&C pentru calitatea produselor si a serviciilor oferite. Notebook-urile multimedia ASUS N ne-au fost de ajutor in pregatirea primei editii ON AIR Music Awards si le recomandam cu incredere oricarui profesionist ce activeaza in industria muzicala. Multumita lui ASUS, publicul online s-a bucurat de transmisia pe Internet a Galei de decernare a premiilor\", a declarat Zoli TOTH, organizator ON AIR Music Awards.

\"ON AIR Music Awards este un proiect aparte, binevenit intr-un domeniu de activitate pentru care ASUS ofera zi de zi noi posibilitati tehnice si gadgeturi mobile. Reuniunea atator artisti importanti de pe scena romaneasca a constituit un prilej excelent de a prezenta laptopurile ASUS destinate utilizatorilor de aplicatii multimedia.\"

Portabilele ASUS au captat atentia celor prezenti, standul amplasat in foaierul Teatrului National fiind un punct de atractie pentru vedetele interesate de tehnologie. Laptopul ASUS N56, ultraportabilul Transformer Book TX300, ASUS Vivobook si tableta Memo Pad ME301T au atras privirile prin designul rafinat in ton cu exclusivitatea evenimentului.

ASUS are o vasta experienta in dezvoltarea de portabile dotate cu tehnologii audio premium. Echipa ASUS Golden Ear a dezvoltat cele mai avansate solutii tehnice pentru notebook-uri, reunite sub eticheta SonicMaster. Sunetul redat este fidel si mai clar, iar efectul audio obtinut incanta audiofilii de pretutindeni. Gratie tehnologiilor audio SonicMaster Premium si Bang & Olufsen ICEpower, preluate de la celebrul NX90, noile laptopuri ASUS ofera prin traditie un sunet impecabil. Modelele actuale din seria N6 sunt livrate impreuna cu un sub-woofer extern SonicMaster. Acesta completeaza boxele integrate, oferind un sunet puternic, cu o octava mai jos decat cel al notebookurilor obisnuite.

Lista castigatorilor On Air Music Awards 2013
Cel mai bun hip hop – “Sophie” (Maximilian)
Cea mai cautata trupa romaneasca pe Google – Lala Band
Cel mai bun debut – What’s Up
Cel mai bun rock alternativ – “SPNZRTR” (Robin and the Backstabbers)
Cea mai buna casa de discuri/productie – CAT MUSIC
Premiul Special On Air Music Awards – Lala Band
Cel mai bun pop rock – “Cat de departe” (Holograf)
Cel mai bun videoclip – “Dead Man Walking” (Smiley)
Cea mai buna voce masculina – Dan Bittman
Cel mai vizionat videoclip pe Youtube – “Caii verzi pe pereti” (Smiley si Alex Velea)
Cel mai bun dance – “K-BOOM” (C.R.B.L. feat Helen)
Cel mai bun folk – “Naluca” (Poesis)
Cel mai bun text in limba romana – “Printre lupi” (Zoia Alecu)
Cea mai buna voce feminina – LOREDANA
Compozitorul anului – Marius Moga
Cel mai bun live – LOREDANA
Premiul pentru intreaga activitate – Aurel Mitran
Promoterul anului – EMAGIC
Ambasadorul Muzical al Anului – INNA
ARTISTUL ANULUI – Robin and the Backstabbers

ON AIR MUSIC AWARDS este un proiect Star Management, companie condusa de Anca Lupes si Zoli Toth, care isi propune sa premieze elita din industria muzicala romaneasca.