ASUS a lansat placa grafica Radeon HD 7990 Dual-GPU

aprilie 25, 2013

ASUS a anuntat astazi placa video Radeon™ HD 7990, un model dual-GPU derivat din procesoarele AMD Radeon™ pe 28nm. Cu doua nuclee grafice bazate pe tehnologia AMD Graphics Core Next si 6GB memorie video GDDR5, ASUS Radeon™ HD 7990 ruleaza cu usurinta cele mai pretentioase jocuri DirectX 11.1 la setari inalte si rezolutii mai mari de 1920x1080 pixeli. Placa este pregatita pentru clipuri ultra HD 4K, oferind cea mai rafinata performanta grafica si un format usor de integrat in sisteme, ocupand doar doua sloturi. Gratie celor doua nuclee grafice corelate din fabrica, clientii au nevoie de un singur slot PCI Express 3.0, fara a mai fi necesar sa utilizeze o punte AMD CrossFireX™ multi-GPU.

Reglaje intuitive cu GPU Tweak
ASUS Radeon™ HD 7990 ofera puterea a doua nuclee grafice HD 7970, totalizand 4096 de procesoare stream si 256 de unitati de texturare. Utilizatorii pot ajusta performanta cu GPU Tweak, un utilitar cu o interfata extrem de accesibila. Clientii pot configura rapid tensiunile si frecventele pentru nucleu si memorii, viteza ventilatorului si pragurile de consum. Profilele multiple pot fi create si salvate pentru jocuri diferite, toate cu acces instant, fara curba de invatare.

6GB memorie video GDDR5 si optimizari DirectX 11.1
ASUS Radeon™ HD 7990 este o platforma ideala pentru pasionatii de jocuri. Cei 6GB de memorie GDDR5 permit texturi la rezolutie inalta si o fidelitate vizuala remarcabila. Utilizatorii se pot bucura de o experienta imersiva, beneficiind din plin de PC-ul de gaming, devreme ce jocurile ruleaza asa cum sunt prevazute, fara compromis. ASUS Radeon™ HD 7990 suporta DirectX 11.1, cea mai noua versiune API de la Microsoft. Placa este compatibila si are capacitatea de a oferi cele mai noi efecte, incluzand teselare avansata si trasabilitatea umbrelor, rezultatul constand in cele mai realiste efecte in jocurile momentului.

Însotita in pachet de 8 dintre cele mai bine vandute titluri, ASUS Radeon™ HD 7990 asigura compatibilitatea completa pentru viitoarele jocuri de referinta. Produsul vine insotit de:
- Tomb Raider™ (Crystal Dynamics™/Square Enix)
- Hitman™: Absolution (IO Interactive™/Square Enix)
- Sleeping Dogs™ (Square Enix)
- Deus Ex: Human Revolution™ (Eidos/Square Enix)
- Crysis 3 (Crytek/EA™)
- Far Cry 3 (Ubisoft)
- Far Cry: Blood Dragon (Ubisoft)
- BioShock Infinite™ (Irrational Games™/2K™)
*Jocurile sunt livrate prin coduri de download rambursabile.

Placa video ASUS Radeon™ HD 7990 va fi disponibila la nivel global spre sfarsitul lunii mai.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro