ASUS a anuntat la Computex 2012 modelele ASUS TAICHI si ASUS Transformer Book

iunie 5, 2012

ASUS, lider global in noua era digitala, a anuntat astazi doua noi concepte Ultrabook™ - ASUS TAICHI si ASUS Transformer Book, ce materializeaza angajamentul Happiness 2.0, acela de a oferi cea mai buna experienta de utilizare. Filosofia Happiness 2.0 se regaseste in numeroasele moduri prin care ASUS le propune clientilor sai noi experiente de utilizare, prin produse ce satisfac asteptarile acestora.

ASUS TAICHI - ultrabook cu doua ecrane si o tableta multi-touch intr-un singur produs
ASUS TAICHI este un ultraportabil subtire si stilat cu o caracteristica uimitoare. Ambele modele de 11.6” si 13.3” beneficiaza de cate un ecran IPS/FHD LED-backlit pe ambele fete ale capacului. Cu un ecran sensibil la atingere pe partea exterioara a capacului, TAICHI deschide o intreaga serie de utilizari mobile, jucand atat rolul de ultrabook, cat si pe cel de tableta. Cu capacul deschis, TAICHI este la fel ca orice alt ultrabook, venind cu o tastatura completa QWERTY cu iluminare si pad. Cu capacul inchis, TAICHI devine o tableta multi-touch cu suport pentru stiloul electronic, aducand un grad inalt de flexibilitate ce nu a mai fost experimentat vreodata pe un ultrabook. Mai mult, acestea utilizeaza acelasi hardware. Cele doua ecrane sunt complet independente unul fata de celalalt si pot fi utilizate simultan, ceea ce inseamna ca Taichi poate fi folosit de doi utilizatori pentru o noua gama de aplicatii inovative. TAICHI este usor si subtire, la fel ca ASUS ZENBOOK™ si ofera mobilitate si performanta fara compromis prin cea de-a treia generatie de procesoare Intel Core™, stocare SSD rapida si Wi-Fi 802.11n dual band.

ASUS Transformer Book - primul ultrabook convertibil din lume
ASUS Transformer Book este primul ultrabook convertibil din lume ce le permite utilizatorilor sa treaca instant de la ultrabook la tableta prin simpla detasare a ecranului. Acesta este destinat utilizatorilor ce prefera portabilitatea unei tablete multi-touch pentru divertisment, dar vor totusi sa aiba acces la un ultrabook traditional, bazat pe Windows, pentru productivitate. Transformer Book beneficiaza de cele mai recente procesoare* Intel Core™ i7 cu grafica dedicata, alaturi de stocarea SSD si HDD, 4GB memorie RAM DDR3 dual channel si USB 3.0. Noul model dispune, de asemenea, de tehnologia ASUS SonicMaster dezvoltata de echipa ASUS Golden Ear pentru a furniza, prin difuzoarele integrate, sunet cu o claritate de cristal si bass profund. Transformer Book integreaza doua camere, una frontala HD si alta de 5MP, devenind un instrument pentru a fotografia si comunica video. Noul portabil ultrausor este disponibil cu ecrane Full HD IPS de 11.6”, 13” sau 14” cu posibilitati multi-touch. Acesta poate fi detasat de tastatura QWERTY pentru a avea o tableta portabila ce ofera cei mai bun din ambele medii mobile.
* Specificatiile pot varia fara o notificare prealabila.

Happiness 2.0 - cea mai buna experienta de utilizare
Acelasi spirit Happiness 2.0 emana si noile notebook-uri ASUS. Noile serii G, K, X si N alaturi de ZENBOOK Prime combina designul elegant cu cea mai recenta tehnologie, pentru a ridica experienta de lucru la un nivel cu totul nou. Fie ca e vorba de imaginea de cristal redata de ecranul IPS, sunetul superlativ posibil cu tehnologia SonicMaster, productivitatea imbunatatita ce vine de la pad-ul multi-touch cu suport Smart Gesture sau de la functia de pornire rapida furnizata de Hybrid Engine II, ASUS redefineste ideea de notebook.

Notebook-ul nu mai este doar un simplu instrument de lucru, este un dispozitiv ce joaca un rol vital in divertisment si educatie. Potrivit filosofiei Happiness 2.0, ASUS considera ca valoarea este generata de bucuria adusa utilizatorului, dincolo de rezultatele bazate pe o lista de specificatii tehnice.

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro