Astăzi începe ”Litoralul pentru toți 2014”

mai 5, 2014

Cine nu a ajuns la mare de 1 Mai are acum o nouă şansă! În perioada 5 mai - 15 iunie se desfăşoară programul „Litoralul pentru toţi 2014”. Astfel, cu bani puţini, oamenii se pot bucura de o vacanţă la malul mării. Este al 14-lea an în care acest program se desfăşoară în ţara noastră şi, în funcţie de vreme, oamenii vor putea profita de preţurile reduse din extrasezon.

În zonele Mamaia-Constanţa, tarifele maximale pentru această ediţie, pentru şase nopţi de persoană, încep de la 205 lei la un hotel de o stea, fără mic dejun, 235 lei la două stele, 265 lei la trei stele, 315 lei la un hotel de două stele cu mic dejun, 425 lei la trei stele cu mic dejun, 485 lei la patru stele cu mic dejun şi 605 lei la cinci stele cu mic dejun. De asemenea, la trei stele, all inclusive, tarifele sunt de 765 de lei pentru cinci nopţi de persoană, 875 de lei la patru stele, iar, pentru hotelurile de cinci stele, trebuie să plătiţi 985 lei pentru cinci nopţi all inclusive.

Pentru staţiunile din sudul litoralului, respectiv Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, tarifele maximale pentru această ediţie ajung până la 159 de lei la o stea, fără mic dejun, pentru şase nopţi, 179 lei la două stele fără mic dejun, 199 lei la hotel de trei stele fără mic dejun, 269 lei la două stele cu mic dejun, 329 lei la trei stele cu mic dejun, 379 la patru stele cu mic dejun, 469 la cinci stele cu mic dejun.

Programul ”Litoralul pentru toţi” se află la cea de-a 14-a ediţie, ca program tradiţional în care patronatele hoteliere şi cel al agenţiilor de turism şi-au dat mâna în vederea atragerii turiştilor în perioada de extrasezon pe Litoralul Românesc.

 

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro