Asta da fan iPhone! Un japonez este primul om care s-a pus la coada pentru iPhone 6

februarie 11, 2014

Un japonez, fan declarat al gadget-urilor Apple, vrea sa fie primul care pune mana pe noul iPhone 6, dispozitiv care urmeaza sa fie lansat abia peste 7 luni. Yoppy, care atunci cand nu vaneaza produsele Apple intretine un blog, a suferit o deceptie majora cand nu a reusit sa fie primul din Japonia care intra in posesia unui iPhone 5, asa ca de data aceasta s-a hotarat sa ia toate masurile necesare pentru ca nimeni sa nu i-o mai ia inainte.

Conform informatiilor aproape oficiale, noul iPhone va fi lansat in septembrie, iar Yoppy, inarmat cu rabdare, isi va petrece urmatoarele sapte luni in fata magazinului Apple in asteptarea smartphone-ului.

Ambitia bloggerului pasionat de gadget-urile Apple nu este sa fie doar primul posesor de iPhone 6 din Japonia, ci din lume. Chiar daca nu va fi primul posesor de iPhone 6 din lume, Yoppy este cu siguranta primul om care s-a pus la coada in fata unui magazin Apple in asteptarea dispozitivului.

Chiar daca s-a pus in fata magazinului hotarat sa-si duca misiunea la final, dupa cateva ore de stat pe trotuar, perspectiva celor sapte luni de asteptare, nu parea foarte placuta, mai ales ca nici nu stia data exacta la care va fi lansat telefonul. Din pacate nici din magazin nu a reusit sa obtina aceasta informatie. Descurajat, a plecat acasa, consolandu-se ca a fost totusi primul om din lume care a stat la coada pentru un iPhone 6.

Sursa si foto: TechnoBuffalo.com

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro