Asociaţia Româna pentru Reciclare RoRec continuă, în Hunedoara, ...

septembrie 22, 2010

Acţiunea face parte dintr-o amplă strategie de mediu derulată în arealul deservit de Centrul de Colectare DEEE RoRec din Hunedoara, înfiinţat de Asociaţia RoRec, în parteneriat cu primăria la sfârşitul lunii martie 2010. Până în prezent în judeţul Hunedoara, acţiuni similare s-au desfăşurat în oraşele: Orăştie, Simeria, Geoagiu, Deva şi toate localităţile lor apărţinătoare.

Campania “Locul deşeurilor nu este în casă” va include o întâlnire cu presa, acţiuni de promovare a voluntariatului ecologic şi de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE). Demersul va angaja atât autorităţile locale cât şi mediul de afaceri şi societatea civilă.

Joi 23 septembrie, la ora 11.00, în sala de consiliu a Primăriei Municipiului Hunedoara, organizatorii campaniei invită presa locală la o întalnire, în cadrul căreia vor fi discutate detalii despre obiectivele, evoluţia şi impactul proiectului asupra comunităţilor din judeţul Hunedoara.

Vineri 24 septembrie, în Hunedoara, la ora 9.00, va avea loc deschiderea punctelor de colectare provizorii: în faţa Casei de Cultură şi la intrarea in stadion (lângă parcarea Kaufland). Aici îi aşteptăm pe toţi locuitorii din oraş şi din zona metropolitană să depună aparătura electrică veche sau defectă.
Cele două puncte provizorii de colectare se vor închide la ora 17.00 şi îşi vor relua activitatea sâmbătă, 25 septembrie, între orele 9.00-17.00.

Activitatea de colectare DEEE se va derula în cele două zile ÅŸi prin preluarea de la domiciliu, în cazul echipamentelor voluminoase. Pentru detalii despre campanie sau programarea transportului de la domiciliu, cetăţenii sunt invitaÅ£i să sune la numărul 0732 627 179, începând de marti 21 ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - AsociaÅ£ia Româna pentru Reciclare RoRec continuă, în Hunedoara, ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro