Asistent medical arestat dupa ce a amenintat ca va manca o fata de 14 ani

Conform publicatiei Daily Star, Dale Bolinger, de 58 de ani, aparent cu o casnicie fericita si tata a trei copii, a amenintat-o in repetate randuri pe minora ca ii va taia capul cu o secure, iar apoi va servi corpul ei la cina.

 

Discutiile aveau loc prin chat pe un site de fetisuri si au ingrozit intreaga audienta atunci cand au fost citite in sala de judecata.

 

Inregistrarile facute publice de investigatori au aratat cum Dale o asigura pe partenera lui de conversatie ca este foarte excitat de ideea de a face dragoste cu ea si apoi de a o manca. Fanteziile sale canibalice au culminat cu momentul cand si-a cumparat o secure si si-a facut un selfie pentru a-i demonstra fetei ca intentiile sale sunt cat se poate de reale.

 

Dupa un aspru discurs moralizator, acuzandu-l de comportament „pervers si periculos”, judecatoarea Adele Williams l-a condamnat pe Dale la 9 ani de inchisoare. Aceasta perioada s-ar fi prelungit daca investigatorii ar fi descoperit ca intentiile criminale ale barbatului sunt reale.

 

Acesta le-a povestit altor utilizatori de pe site ca a mancat o femeie in varsta de 39 de ani si un copil de 5 ani. Din fericire, Bolinger a negat aceste afirmatii, declarand ca faceau parte din imaginatia sa.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro