Ashton Kutcher ajunge la spital dupa dieta Steve Jobs

Ashton Kutcher joaca rolul fondatorului Apple in productia „Jobs”. Pentru a intra cat mai bine in pielea personajului, Kutcher a adoptat un meniu bazat pe fructe care nu i-a prins prea bine si a ajuns sa fie internat la spital, unde medicii au trebui sa-l repuna pe picioare.

Actorul spune ca a inceput dieta cu fructe pentru a se pregati in vederea rolului pe care l-a jucat in „Jobs”, film lansat la sfarsitul saptamanii trecute la Festivalul de Film de la Sundance. Pentru Kutcher, dieta nu a fost una inspirata deoarece s-a trezit direct la spital cu probleme pancreatice.

Ashton Kutcher a spus ca o dieta bazata doar pe fructe are niste efecte secundare foarte dure. Cu doua zile inainte sa inceapa filmarile, actorul s-a dus la spital deoarece avea dureri insuportabile, iar medicii i-au spus ca problema vine de la nivelul pancreasului.

Cancerul pancreatic i-a fost fatal si lui Steve Jobs care a decedat in 5 octombrie 2011.

Filmul biografic „Jobs” este o productie in doua parti, prima parte urmand sa apara in cinematografe in luna aprilie si prezinta povestea lui Jobs si a co-fondatorului companiei Steve Wozniak, de la inceputurile Apple pana la lansarea primului iPod in 2001.